Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα βιογραφικά όλων των υποψηφίων

Τα βιογραφικά όλων των υποψηφίων


Με αλφαβητική σειρά, όπως δημοσιεύθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τα βιογραφικά των 27 υποψηφίων για την Έκτακτη Εκλογική Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας:

Αριθμός 1: ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΠΥΡΟΣ

Γεννήθηκε στη Αμμόχωστο τον Δεκέμβριο του 1969. Είναι νυμφευμένος και είναι πατέρας τριών παιδιών. Είναι απόφοιτος του Λυκείου Αγίου Γεωργίου στη Λάρνακα. Μετέπειτα ακολούθησε σπουδές σε Στρατιωτική Σχολή στην Αθήνα και αποφοίτησε το 1992. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του επαναπατρίστηκε και εργάζεται από τότε στο στρατό της Κυπριακής Δημοκρατίας. Είναι μέλος του Σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας και οι προσωπικές του φιλοδοξίες είναι η ομάδα να αρχίσει να λειτουργεί με περισσότερο επαγγελματισμό.

 

Αριθμός 2: ΑΡΓΥΡΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

Γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1966. Είναι απόφοιτος του Λυκείου Ακροπόλεως Λευκωσίας. Υπηρέτησε την Εθνική Φρουρά το 1982-1984. Έχει παρακολουθήσει Πτυχιακές και Μεταπτυχιακές σπουδές στην Επιστήμη της Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Paris VIII της Γαλλίας, από όπου και αποφοίτησε το 1990 με άριστα. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του εργάστηκε για εννέα χρόνια στο Παρίσι, σε διάφορες εταιρίες, μεταξύ των οποίων τη Societe Generale και τη Nixdorf Computer, καθώς και το Γαλλικό στρατό. Τον Αύγουστο του 1997 επαναπατρίστηκε και δραστηριοποιήθηκε στον ιδιωτικό τομέα, στον κλάδο της Πληροφορικής. Από το 2007 έχει ιδρύσει τη δική του εταιρία με αντικείμενο την ανάπτυξη εφαρμογών πληροφορικής.

 

Αριθμός 3: ΒΑΛΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ

Γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1982. Είναι απόφοιτος της Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας. Υπηρέτησε την Εθνική Φρουρά το 2001-2003. Σπούδασε Οικονομικά (BSc Economic) στο Πανεπιστήμιο του Warwick στην Αγγλία, από όπου και αποφοίτησε με άριστα. Στη συνέχεια σπούδασε χρηματοοικονομικά με υποτροφία του Cambridge European Trust στο Πανεπιστήμιο του Cambridge, όπου και απέκτησε τον τίτλο MPhil in Finance. Είναι μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Αγγλίας και Ουαλίας (ICAEW). Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του εργάστηκε για τρία χρόνια στο Λονδίνο στη IBM UK (Special Bids Pricer) καθώς και στην Deloitte LLP (Senior Associate), όπου εξειδικεύτηκε σε θέματα Ενέργειας και Ενεργειακών Υποδομών. Το Μάιο του 2010 επέστρεψε στην Κύπρο και ανέλαβε καθήκοντα ως Εμπορικός και Οικονομικός Λειτουργός στη Δημόσια Επιχείρηση Φυσικού Αερίου Λτδ (ΔΕΦΑ). Είναι μέλος του Σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας από τον Μάρτιο του 2007.

 

Αριθμός 4: ΖΥΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Είναι ο επικεφαλής του τμήματος φούτσαλ από τον Ιούνιο του 2010, το οποίο κατέστησε την πρώτη δύναμη του αθλήματος στην Κύπρο, είχε ενταχθεί στην επιτροπή φούτσαλ, ως μέλος, από το 2008. Σ’ αυτά τα χρόνια η ομάδα φούτσαλ κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα, τρία κύπελλα, τέσσερις συνεχόμενες παρουσίες σε τελικό κυπέλλου, ενώ μετρά και τρία συνεχόμενα νταμπλ, σημειώνοντας μάλιστα και σπουδαίες επιτυχίες στην Ευρώπη (ανεβαίνοντας στο νούμερο 17 της κατάταξης στην Ευρώπη). Επίσης, στα τρία χρόνια ζωής της η ομάδα φούτσαλ κάτω των 21 κατέκτησε ισάριθμα νταμπλ, ενώ η ομάδα φούτσαλ κάτω των 17, στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της, μετρά ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα. Είναι ασφαλιστής στο επάγγελμα, γεννήθηκε το 1964, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

 

Αριθμός 5: ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΑΓΗΣ

Γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1953. Αποφοίτησε το 1971 με άριστα από το Παγκύπριο Γυμνάσιο. Υπήρξε αθλητής καλαθόσφαιρας, πετόσφαιρας και άλματος εις ύψος. Πρώτευσε στις προεισαγωγικές εξετάσεις για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας και κατέχει την 1η θέση ως υπότροφος στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Φοίτησε με υποτροφία στο 2ο Ιατρικό Ινστιτούτο της Μόσχας όπου αποφοίτησε με άριστα, ενώ ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές αποκτώντας ειδικότητα στην Αναισθησιολογία και Εντατική Θεραπεία. Από το 1985 εξασκεί το επάγγελμα του Αναισθησιολόγου. Αγωνίστηκε στην ομάδα καλαθόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Από το 1988 και για 16 χρόνια υπήρξε έφορος καλαθόσφαιρας του Σωματείου μας, ενώ διετέλεσε και μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΚ. Υπηρέτησε για 20 χρόνια το Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, εκ των οποίων τα έξι ήταν Αντιπρόεδρος, ενώ διετέλεσε και για τρεις μήνες Πρόεδρος. Τον Αύγουστο του 2009 διορίστηκε Μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΑ. Είναι νυμφευμένος και έχει δύο παιδιά.

 

Αριθμός 6: ΙΟΡΔΑΝΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ

Γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1980. Είναι απόφοιτος της Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας. Υπηρέτησε στην Εθνική Φρουρά από το 2000-2002. Σπούδασε Λογιστικά και Χρηματοοικονομικά (BSc Accounting and Finance) στο Πανεπιστήμιο του KENT στην Αγγλία, από όπου και αποφοίτησε Λίαν Καλώς. Επίσης, είναι μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Αγγλίας και Ουαλίας (ICAEW). Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του επέστρεψε στην Κύπρο, όπου και εργάστηκε για τέσσερα χρόνια ως Ελεγκτής στην Εταιρία KYPRIANIDES, NICOLAOU & ACCOSIATES (Chartered Accountants) μέχρι το 2010. Από το 2010 μέχρι και σήμερα δημιούργησε τη δική του εταιρία στον τομέα της Διαφήμισης (outdoor) και παράλληλα είναι ιδιοκτήτης μονάδας ανακύκλωσης στην Κύπρο.

 

Αριθμός 7: ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ)

Γεννήθηκε στο Μαραθόβουνο το 1956. Είναι κάτοχος πτυχίου MSc στα ηλεκτρονικά και Διευθύνων Σύμβουλος σε ιδιωτική εταιρεία που ασχολείται με Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. Είναι αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Συνδέσμου Αντιπροσώπων Ιατροτεχνικού Εξοπλισμού στην Κύπρο. Είναι μέλος του ΕΤΕΚ και του Βιοϊατρικού Συνδέσμου Κύπρου. Για αρκετά χρόνια είχε διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Έγκωμης και του Σωματείου Πενταδάκτυλος. Τον Ιούνιο του 2012 εκλέχθηκε στο Δ.Σ. Σωματείου μας και κατείχε το πόστο του προέδρου της επιτροπής προσωπικού.

 

Αριθμός 8: ΙΩΑΝΝΟΥ ΦΩΤΟΣ

Κατάγεται από τη Λευκωσία, είναι 53 χρόνων, έχει θυγατέρα 26 χρόνων και σπούδασε Λογιστική σε Κολλέγιο. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας από το 2004 και από τότε κατέχει το πόστο του εφόρου πετόσφαιρας, ενώ τους τελευταίους μήνες κλήθηκε να βοηθήσει και την εφορία ποδοσφαίρου. Εργάζεται σε Λογιστικό Ελεγκτικό Οίκο με έδρα τη Λευκωσία.

 

Αριθμός 9: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

Γεννήθηκε το 1963 και κατάγεται από το χωριό Συγχαρί Κερύνειας. Σπούδασε Λογιστικά και Χρηματοοικονομικά αποκτώντας Πτυχίο στη Λογιστική και Μεταπτυχιακό στο Accounting and Finance (M.Acc) στο Πανεπιστήμιο Γλασκώβης. Ακολούθως, απέκτησε τον επαγγελματικό τίτλο Fellow of Chartered Certified Accountants (FCCA) Αγγλίας, στο Λονδίνο. Είναι μέλος του συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου από το 1995 και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου από το 2011. Είναι από τους ιδρυτές της ελεγκτικής εταιρείας C&N Auditors Limited, με εξειδίκευση στα φορολογικά, όπως επίσης και εκ των ιδρυτών της εταιρείας πληροφορικής Αpporange Limited, η οποία έχει δημιουργήσει την ιστοσελίδα της ομάδας μας, το mobile application και το online σύστημα για την Green Boutique.

 

Αριθμός 10: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΙΟΣ

Γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1986. Αποφοίτησε από το Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού το 2004. Σπούδασε στο Ανώτερο Τεχνολογικό Ινστιτούτο Ηλεκτρολόγος Μηχανικός (2004-2007). Υπηρέτησε την Εθνική Φρουρά το 2007-2009, όπου απολύθηκε με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού. Από το 2009 μέχρι σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, στην εταιρία LUCE Ataliotis LTD, ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Στον τομέα του συμμετείχε σε σειρά από έργα μικρού και μεγάλου βεληνεκούς στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Με την εκλογή του θα έχει ως στόχο την εξυγίανση και τον εκσυγχρονισμό του Σωματείου. Είναι μέλος του Σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας από τον Ιούνιο του 2013.

 

Αριθμός 11: ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΝΤΡΕΑΣ

Γεννήθηκε στη Λευκωσία, είναι 43 χρόνων, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Είναι Εγκεκριμένος Λογιστής και Εγγεγραμμένος Ελεγκτής, ενώ διατηρεί το δικό του γραφείο. Συμμετείχε στο τμήμα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπως και σε υποεπιτροπές του Σωματείου, τα τελευταία επτά χρόνια. Ήταν Επιλαχών ως ανεξάρτητος υποψήφιος το 2012 και συμμετείχε τον τελευταίο ένα μήνα στο Δ.Σ.

 

Αριθμός 12: ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Γεννήθηκε το 1965, είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. Είναι τελειόφοιτος του Grammar School και τώρα είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΛΤΔ. Είναι πρόεδρος του Σωματείου Αναγέννηση Παλλουριώτισσας, όπως και κομματικό στέλεχος του ΑΚΕΛ. Διετέλεσε αντιπρόεδρος του τελευταίου εν ενεργεία Συνδέσμου Φιλάθλων Λευκωσίας. Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι έφορος του τμήματος πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Υπέβαλε ανεξάρτητη υποψηφιότητα λόγω της αγάπης που τρέφει για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά και την έντονη επιθυμία που έχει για να την βοηθήσει να παραμείνει μία μεγάλη ποδοσφαιρική και αθλητική δύναμη, αλλά και να την στηρίξει ούτως ώστε να εξομαλυνθεί το οικονομικό της πρόβλημα. Ακόμη και εάν δεν εκλεγεί, δηλώνει στη διάθεση του νέου Δ.Σ. για οτιδήποτε χρειαστεί.

 

Αριθμός 13: ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΣ

Διετέλεσε για επτά χρόνια πρόεδρος του Σωματείου μας, από το 1989 μέχρι και το 1996, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα (1992-93), δύο κύπελλα (1991-92, 1993-94) και τρεις ασπίδες (1989, 1991, 1994). Υπηρέτησε το Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το 1974 μέχρι και το 1996, κατέχοντας διάφορα πόστα, όπως αυτό του μέλους της εφορίας ποδοσφαίρου, της εφορίας καλαθόσφαιρας, της εφορίας πετόσφαιρας, ενώ υπήρξε Γενικός Γραμματέας του Σωματείου και ακολούθως εκλέχθηκε στη θέση του Προέδρου. Υπήρξε για πολλά χρόνια Ανώτερος Διευθυντής της BAT Cyprus (British American Tobacco), διετέλεσε μέλος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού για έξι χρόνια, ενώ υπήρξε σύμβουλος αρκετών εταιρειών.

 

Αριθμός 14: ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ

Είναι κάτοχος Πτυχίου Νομικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Ποινικολογία από το University of Leicester. Είναι Διευθύνων Συνέταιρος στον Δικηγορικό Οίκο E. Neophytou & Partners LLC. Το 2009-2011 ήταν Μέλος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων Κριτηρίων UEFA, ενώ το 2011-2014 ήταν Πειθαρχικός Εισαγγελέας Ποδοσφαίρου στην ΚΟΠ. Είναι Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής που έχει συσταθεί από τον Λώρη Κυριάκου, όπως και Μέλος της Επιτροπής Νομικών για εκσυγχρονισμό του Καταστατικού του Σωματείου, ενώ διετέλεσε Νομικός Σύμβουλος του Σωματείου την περίοδο 2005-2010. Εμφανιζόταν σε όλες τις Δικαστικές Επιτροπές για όλα τα αθλήματα το 2005-2010, ενώ το 2010-11 ήταν Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Καλαθόσφαιρας.

 

Αριθμός 15: ΠΑΣΙΟΥΡΤΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Γεννήθηκε στη Λάρνακα το 1984. Αποφοίτησε από το Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας το 2002, υπηρέτησε στην Εθνική Φρουρά το 2002-2004 και απολύθηκε με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού. Εξασφάλισε την είσοδό του στο Τμήμα Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία Παγκύπρια, εξασφαλίζοντας υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Ελλάδος. Σπούδασε Νομική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από το 2004-2008. Το 2009 απέκτησε άδεια εξασκήσεως του δικηγορικού επαγγέλματος. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο University of Bristol, από όπου και αποφοίτησε το 2010 ως κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου LLM in Commercial Law (Εμπορικό Δίκαιο). Από τον Σεπτέμβριο 2010 είναι συνεργάτης στη δικηγορική εταιρεία Legal Partners, της οποίας από τον Αύγουστο του 2013 είναι Διευθυντής στο δικηγορικό γραφείο της Λάρνακας. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρνακας και του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου. Από το καλοκαίρι του 2012 είναι ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Φιλάθλων ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λάρνακας / Αμμοχώστου. Είναι μέλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το Σεπτέμβριο του 2012.

 

Αριθμός 16: ΠΕΛΑΒΑΣ ΗΛΙΑΝΟΣ

Γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1990. Κατάγεται από το Αργάκι Μόρφου. Ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία το 2010 και είναι Προπτυχιακός φοιτητής του Πανεπιστημίου Κύπρου στο Τμήμα Πληροφορικής (4ο έτος). Ειδικεύεται σε Υπολογιστικά συστήματα Μάθησης, βασισμένα στη χρήση Νευρωνικών Δικτύων, καθώς επίσης και σε Ανάπτυξη Λογισμικού. Εργάστηκε στην Υπηρεσία Εξετάσεων το καλοκαίρι του 2012, με σκοπό την απόκτηση εμπειριών. Είναι μέλος του ΑΣΟΛ εδώ και ενάμιση χρόνο.

 

Αριθμός 17: ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ ΛΑΚΗΣ

Γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου 1948. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Φιλίας των Λαών «Πατρίς Λουμούμπα» στη Μόσχα, από όπου αποφοίτησε το 1973. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του διετέλεσε Οργανωτικός Γραμματέας της Ένωσης Κυπρίων Φοιτητών Σοβιετικής Ένωσης και είχε ενεργό συμμετοχή στο φοιτητικό κίνημα της εποχής. Το 1976, μέσα στα πλαίσια του προγράμματος για τη στέγαση των προσφύγων, προσελήφθη στη Δημόσια Υπηρεσία, στο Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως, όπου υπηρέτησε για 35 χρόνια. Αφυπηρέτησε το 2011, ως Ανώτερος Λειτουργός Πολεοδομίας. Το 1984 εκλέχθηκε για πρώτη φορά στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και υπηρέτησε διαχρονικά το Σωματείο μέχρι το 2000, από τις θέσεις του Β. Γενικού Γραμματέα, του Γενικού Γραμματέα, του Αντιπροέδρου και του Προέδρου. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

 

Αριθμός 18: ΣΑΒΒΑ ΝΙΚΟΣ (ΜΟΥΖΟΥΡΟΣ)

Γεννήθηκε το 1958, στη Λάπηθο της επαρχίας Κερύνειας, από όπου και κατάγεται. Απεφοίτησε από το Πολυτεχνείο TRAIN VUIA, στον κλάδο Μηχανολογίας με B.Sc, M.Sc και από το CEPECA με PhD στο Marketing & Management. Είναι μόνιμο μέλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το 1988. Έχει εκλεγεί ως Μέλος της Σχολικής Εφορίας Λαπήθου με τον συνδυασμό του ΑΚΕΛ, μέλος της επιτροπής του Προσφυγικού Σωματείου «Η ΛΑΠΗΘΟΣ», καθώς και μέλος του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας. Επίσης, είναι οργανωτικός του Παγκύπριου Συνδέσμου Αντιστασιακών και εργάζεται ως Εκπαιδευτής Μηχανολογίας στις Τεχνικές Σχολές. Το όνειρό του είναι να κάνει την ΟΜΟΝΟΙΑ ξανά Βασίλισσα της Κύπρου.

 

Αριθμός 19: ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΔΩΡΟΣ

Διετέλεσε Πρόεδρος του Σωματείου μας από το 2000 μέχρι και το 2008, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα (2001, 2003), ένα κύπελλο (2005) και τρεις ασπίδες (2001, 2003, 2005). Από το 1996 είχε αναλάβει το πόστο του Α’ Αντιπροέδρου και του Αρχηγού του Ποδοσφαιρικού Τμήματος κατακτώντας ένα κύπελλο (2000), ενώ στα Διοικητικά του Σωματείου μας αναμείχθηκε για πρώτη φορά το 1968, όταν είχε αναλάβει το πόστο του Οικονομικού Υπεύθυνου. Από το 1990 διετέλεσε Εκτελεστικός Διευθυντής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Τυπογραφείου PRINTCO, ενώ αργότερα ήταν Διευθυντής του Συμβουλίου του ΟΜΙΛΟΥ ΛΑΪΚΟΥ, μέχρι και το 2008.

 

Αριθμός 20: ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

Γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1966. Αποφοίτησε από το Α’ Λύκειο Κύκκου το 1984 και υπηρέτησε τη Στρατιωτική του θητεία στην Στρατονομία ως Αξιωματικός. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στις Πρεσβείες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Κύπρο και στην Ιορδανία, από τη θέση του Διευθυντή Ασφαλείας και τώρα δραστηριοποιείται στον τομέα του Λιανικού Εμπορίου στον ιδιωτικό τομέα. Υπήρξε για σχεδόν 20 χρόνια πετοσφαιριστής του Σωματείου μας και τα τελευταία τρία χρόνια είναι μέλος της εφορίας του πετοσφαιρικού τμήματος. Όραμά του είναι να μπει ξανά η ΟΜΟΝΟΙΑ στο δρόμο των επιτυχιών και να πρωταγωνιστήσει τόσο στο ποδοσφαιρικό όσο και στα υπόλοιπα τμήματα που διατηρεί.

 

Αριθμός 21: ΤΖΙΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Γεννήθηκε στις 20/4/1957 στη Λεμεσό. Είναι παντρεμένος με την Ελένη και έχει δύο παιδιά, το Νικόλα και την Χριστιάνα. Είναι απόφοιτος του Ανώτατου Τεχνολογικού Πανεπιστημίου της Σλοβακίας, με δίπλωμα στην Πολιτική Μηχανική. Είναι ιδιοκτήτης του Αρχιτεκτονικού Γραφείου «Αντώνης Τζιωνης και Συνεργάτες», όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά από το 1986. Είναι μέλος του Επιστημονικού Τεχνολογικού Επιμελητηρίου και μέλος του Συνδέσμου Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου. Είναι μέλος της Επιτροπείας του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού. Διετέλεσε Πρόεδρος της Επιτροπείας της ΣΠΕ Πολεμιδιών από το 2000 μέχρι το 2011 και Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Κάτω Πολεμιδιών από το 2001 μέχρι το 2011.

 

Αριθμός 22: ΤΣΙΚΚΟΥΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1982. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Είναι απόφοιτος της Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας και υπηρέτησε στην Εθνική Φρουρά το 2001-2003. Σπούδασε Λογιστικά και Χρηματοοικονομικά (BA Accounting and Finance) στο Πανεπιστήμιο του Essex στην Αγγλία, από το 2003-2006 και μετέπειτα ακολούθησε Μεταπτυχιακές σπουδές στη Διαχείριση Κινδύνου (MA Risk Management) στο Πανεπιστήμιο του Nottingham, όπου και αποφοίτησε με Έπαινο (καλύτερος μαθητής στη Διαχείριση Κινδύνου για τη χρονιά) το 2007. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του επέστρεψε στην Κύπρο, όπου εργάζεται από το 2008 σε εμπορική τράπεζα στον τομέα της Διαχείρισης Κινδύνου.

 

Αριθμός 23: Δρ. ΦΑΝΤΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ

Μετά την αποφοίτησή του από το Παγκύπριο Γυμνάσιο, πήγε για σπουδές με υποτροφία στη Λαοκρατ. Δημοκρατία Γερμανίας (ΛΔΓ). Από τα μαθητικά του χρόνια αποτελεί μέλος του ΑΚΕΛ. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στη Γενική Ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Ροστόκ, ακολούθησε ειδικότητα στον κλάδο νευροχειρουργικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λειψίας, κάνοντας παράλληλο Διδακτορικό Σύγγραμμα για τον τίτλο Dr. Ακολούθησε απασχόληση ως νευροχειρούργος σε νοσοκομεία του Αμβούργου, του Λούπεκ και του Όσναπρουκ. Επίσης, εξάσκησε τη νευροχειρουργική μετά την επανεγκατάστασή του στην Κύπρο. Ήταν πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπως και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λευκωσίας, ενώ αποτελεί ενεργό Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής (Κ.Ε.) ΑΚΕΛ.

 

Αριθμός 24: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΝΙΚΟΣ

Βρίσκεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το 2008, φτάνοντας μέχρι το αξίωμα του Α’ Αντιπροέδρου, ενώ μετά την παραίτηση του Προέδρου, Στέλιου Μυλωνά, ανέλαβε χρέη Προεδρεύοντα το Σωματείο. Πρόκειται για ένα από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, της οποίας ήταν για αρκετά χρόνια αρχηγός. Μετρά 289 συμμετοχές στην ομάδας μας, πέτυχε 56 γκολ, ενώ κατέκτησε έξι πρωταθλήματα και δύο κύπελλα. Επίσης, είναι Πρόεδρος της επιτροπής του Ομίλου Παλαιμάχων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

 

Αριθμός 25: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ

Γεννήθηκε στο Καϊμακλί και είναι 42 χρόνων. Είναι νυμφευμένος και πατέρας δύο παιδιών. Είναι απόφοιτος του University of East Anglia (BSc Business Finance and Economics), κάτοχος επαγγελματικού τίτλου σπουδών – FCCA και μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου και Συνδέσμου Εσωτερικών Ελεγκτών Κύπρου. Εργάστηκε στην Αγγλία σαν ελεγκτής και σύμβουλος σε φορολογικά θέματα και σήμερα είναι ο Γενικός Διευθυντής του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λευκωσίας Λτδ. Συνάμα, για σειρά ετών διδάσκει, σε συνεργασία με διεθνή οίκο του εξωτερικού, σειρά μαθημάτων που έχουν σχέση με την απόκτηση τίτλων ACCA, CIA και άλλα συναφή θέματα. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του ΑΣΟΛ από τον Ιούλιο του 2012 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2014.

 

Αριθμός 26: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκε στα Λύμπια το1968, είναι νυμφευμένος και έχει αποκτήσει δύο κορίτσια. Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ αποφοιτώντας με άριστα, ενώ απέκτησε Διδακτορικό στα ΜΜΕ και στην Επικοινωνιολογία. Από το 2004 εργάζεται ως δημοσιογράφος – παρουσιαστής στο ΡΙΚ, ενώ δούλεψε και στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΛΟΓΟΣ και ΑΝΤ1. Υπήρξε αρχισυντάκτης της εφημερίδας ΝΕΟΛΑΙΑ, όπως και συνεργάτης σε περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Είναι συνιδιοκτήτης ιδιωτικής εταιρείας παραγωγής και οργάνωσης πολιτισμικών δραστηριοτήτων, συνεδρίων, συμβουλευτικών υπηρεσιών και σύμβουλο εταιρειών. Τον Ιούνιο του 2012 εκλέχθηκε στο Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και κατείχε τη θέση του βοηθού γενικού γραμματέα.

 

Αριθμός 27: ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

Είναι απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος με ειδίκευση το Μάρκετινγκ. Είναι Διευθύνων Σύμβουλος σε όμιλο εταιρειών και Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε Στρατηγικά Θέματα Μάρκετινγκ, Δημοσίων Σχέσεων και Πωλήσεων. Διδάσκει εξειδικευμένα σεμινάρια σε μεγάλους οργανισμούς της Κύπρου, του εξωτερικού, καθώς και σε Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Διετέλεσε μέλος της διοίκησης τα τελευταία έξι χρόνια, στο πόστο των δημοσίων σχέσεων. Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι.