Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα κριτήρια είναι υπόθεση όλων μας

Τα κριτήρια είναι υπόθεση όλων μας


Γράφουμε το κομμάτι αυτό, πριν ακούσουμε τι έχει να προτείνει η ΟΜΟΝΟΙΑ ενόψει των κριτηρίων του Μαρτίου. Γράφουμε γνωρίζοντας πως η πλειοψηφία του κόσμου μας είναι απογοητευμένη και θυμωμένη που η ομάδα μας βρίσκεται εδώ, αλλά και πλήρως αντιλαμβανόμενοι πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα. Ίσως πιο δύσκολα από ποτέ.

Καλώς ή κακώς, εδώ που είμαστε πρέπει να διαχωρίσουμε δυο πράγματα, την εκλογική συνέλευση και τα κριτήρια ΜΑρτίου που θα της προηγηθούν. Όλοι νιώθουμε το ίδιο λυπημένοι, όλοι νιώθουμε πως από τον Απρίλιο, χρειαζόμαστε να επανέλθει η ελπίδα, χρειαζόμαστε επανεκκίνηση σε νέες βάσεις. Τα κριτήρια όμως, είναι υπόθεση όλων μας και δεν πρέπει να το ξεχνάμε.

Αν δεν τα περάσουμε τις συνέπειες θα τις νιώσουμε όλοι. Θα τις νιώσει πάνω από όλους το επόμενο διοικητικό συμβούλιο, που θα έχει να αντιμετωπίσει εμπάργκο μεταγραφών, απαγόρευση εξόδου στην Ευρώπη(=μηδέν έσοδα το καλοκαίρι) και διάφορα άλλα. Θα υποθηκευτεί ουσιαστικά και η επόμενη χρονιά αν αποτύχουμε τώρα και εκείνος που θα τιμωρηθεί είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Διαχωρίστε λοιπόν αλλαγή και κριτήρια, γραφτείτε μέλη κι ας προσπαθήσουμε να σώσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ.