Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το πλάνο της Ομάδας Εναλλακτικής Πρότασης (presentation)

Το πλάνο της Ομάδας Εναλλακτικής Πρότασης (presentation)

img_2440


Αγαπητοί ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, Αγαπητές ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΕΣ. Ο προβληματισμός μας ήταν μεγάλος πριν αποφασίσουμε να βρεθούμε ενώπιον σας και να ζητήσουμε την ψήφο και τη στήριξη σας για τις εκλογές της 28ης Φεβρουαρίου.

Θεωρήσαμε καθήκον μας να καταθέσουμε τις υποψηφιότητες μας για να δώσουμε μια νέα πνοή στην προσπάθεια που κάνει το Σωματείο να επιβιώσει οικονομικά. Για να δώσουμε ελπίδα στον κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ που θέλει να στηρίξει και να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα του αλλά απαιτεί πρώτα διαφάνεια και καθαρές προτάσεις.

Θέλουμε ο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ να γνωρίζει ότι η απόφαση μας δεν είναι μόνο αντίδραση στις συνταγές αποτυχίας των τελευταίων 20 χρόνων. Δεν προχωράμε στην τύχη, έχουμε το δικό μας πλάνο που θα είναι ευαγγέλιο στην πορεία μας.

Στην ομάδα μας ήταν, είναι και θα είναι, ευπρόσδεκτος ο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ να πει τους προβληματισμούς και την άποψη του, να σταθεί δίπλα μας και ΟΧΙ πίσω μας, και να μας κρίνει όσο αυστηρά θέλει. Δεν αμφισβητούμε τον ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΜΟ σε κανένα ούτε είμαστε πιο ίσοι από κάποιους άλλους. Θεωρούμε αυτονόητο ότι, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα των εκλογών, θα συνδράμουν όλοι, για να ξεπεραστεί ο βραχυπρόθεσμος σκόπελος των κριτηρίων.

Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι υπάρχουν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ οι οποίοι θα λειτουργούσαν εκβιαστικά, και θα έβαζαν τον εγωισμό τους πάνω από το Σωματείο σε περίπτωση εκλογής των μελών της Εναλλακτικής Πρότασης. Αργήσαμε πολύ. Όμως, η πρόσκληση έκτακτης Εκλογικής Συνέλευσης λίγες μόνο μέρες πριν από τα κριτήρια Μαρτίου, δεν πρέπει να δημιουργεί στο κόσμο εκβιαστικά ψευτοδιλήμματα.

Η λύση για την ομάδα του λαού ήταν, είναι και θα είναι ο ίδιος ο λαός.

Όπλα μας είναι οι ΙΔΕΕΣ μας, η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ο ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ λόγος μας. Στις εκλογές στις 28 Φεβρουαρίου, δεν επιζητούμε απλά την ψήφο διαμαρτυρίας.

Ζητούμε από την ΓΣ να δώσει ισχυρή εντολή σε όλα τα μέλη του συνδυασμού της Εναλλακτικής Πρότασης για να βγάλουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ από το τέλμα που την έχουν ρίξει τα εγκληματικά λάθη του παρελθόντος.

Το πλάνο μας:

Και σε PDF


Ομάδα Εναλλακτικής Πρότασης