Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ότι βλέπουμε όλη τη χρονιά

Ότι βλέπουμε όλη τη χρονιά

ma_01559


Κι όμως πριν το ματς, ελάχιστοι από εμάς πηγαίναμε γήπεδο με αυτοπεποίθηση. Γιατί γνωρίζαμε πως η ομάδα είναι προβληματική. Δεν είναι αυτές οι δυνατότητες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όμως η ομάδα αυτή είναι, αυτή ακριβώς που είδαμε απόψε. Το αναγνώρισε άλλωστε και ο Λεάντρο, όμως μιλώντας μόνο για το εύκολο γκολ.

Τι εννοούμε αυτό βλέπουμε όλη τη χρονιά: γελοίο γκολ στο οποίο η άμυνα θυμίζει παιδική χαρά , αδυναμία στο εύκολο γκολ, 4-5 πρωτοκλασάτοι εκτός, συγκεκριμένοι παίκτες να μην μπορούν αλλά να παίζουν, άλλοι να μην θέλουν αλλά να παίζουν, αλλαγές που δεν βοηθάνε και η ανατροπή να μην έρχεται ποτέ. Κάποιες αναλαμπές ή εκλάμψεις δεν μπορούν να χρυσώσουν το χάπι.

Το ερώτημα βέβαια, είναι πώς να διορθωθεί η εικόνα της ομάδας, όταν αλλάξαμε 3 προπονητές σε 8 μήνες. Ένας από αυτούς μάλιστα έκατσε 36 ημέρες, ενώ όταν ερχόταν κάποιοι φρόντισαν να διαβάλουν και τον προηγούμενο. Προσθέστε σε αυτό ότι από τις μεταγραφές καλοκαιριού ελάχιστες βοήθησαν όσο περιμέναμε. Ότι οι παίκτες έχουν να παίρνουν 3 μισθούς και πείτε μας αν υπήρχε άλλο διοικητικό λάθος να γίνει στη χρονιά.