Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αφιέρωμα προς τον αείμνηστο φίλο Κώστα Ανδρέου

Αφιέρωμα προς τον αείμνηστο φίλο Κώστα Ανδρέου


Αφιέρωμα του ΣΥΦΙ Λάρνακας Αμμοχώστου, και της Ακαδημίας της Ομόνοιας στη Λάρνακα προς τον αείμνηστο φίλο Ομονοιάτη Κώστα Ανδρέου.

Λίγα λόγια από τον πρόεδρο του ΣΥΦΙ Λάρνακας Αμμοχώστου Αντρέα Σταυρινού:
“Ο Κώστας Ανδρέου ήταν ένας παθιασμένος Ομονοιάτης που πάντοτε ζούσε το παιχνίδι και εντός γηπέδου και εκτός γηπέδου και εκφραζόταν πάντοτε με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Πιστός Ομονοιάτης στήριζε πάντοτε την Ομόνοια την οποία ήθελε πάντοτε να κερδίζει. Πριν το θάνατο του είχε αφήσει μια εντολή προς τον αδελφό του το Νίκο η οποία αφορούσε την περίφημη συλλογή του από φωτογραφίες της Ομόνοιας. Ο Νίκος με ενημέρωσε εμένα όταν βρεθήκαμε στην κηδεία του αείμνηστου Κώστα και βάση αυτής της τελευταίας του επιθυμίας μου παρέδωσε αρκετές φωτογραφίες της Ομόνοιας, με τις οποίες έχουμε στολίσει το οίκημα μας. Θα θέλαμε εκεί που πήγε να είναι καλά και πάντα εμείς θα το θυμόμαστε.”

Λίγα λόγια από τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ομόνοιας Κλιμάκιο Λάρνακας Χρίστο Χαπέσιη:
“Ήταν μεγάλη έκπληξη για εμένα όταν τον Σεπτέμβρη του 2013 επισκέφθηκα για πρώτη φορά το σπίτι του Κώστα Αντρέου. Όλο το σπίτι ήταν γεμάτο και όμορφα διακοσμημένο με φωτογραφίες της Ομόνοιας από διάφορους αγώνες και φωτογραφίες ποδοσφαιριστών ιδιαίτερα του Κώστα Καϊάφα. Υπήρχε ακόμα και ένα μικρό πράσινο εικονοστάσι δείγμα τις απεριόριστης αγάπης που ο φίλος Κώστας έτρεφε για την Ομόνοια. Εμείς σαν Ακαδημία της Ομόνοιας στη Λάρνακα τιμούμε τον αείμνηστο Κώστα Αντρέου και του αφιερώνουμε το επόμενο μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Αιωνία σου η μνήμη φίλε”.