Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο

Τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο


Δεν είναι δεδομένη ακόμα η υποψηφιότητα του Χριστάκη Τζιοβάνη για την προεδρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και για αυτό δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί οτιδήποτε. Όπως έχουμε γράψει εδώ και μέρες, βασική προϋπόθεση για να κατέλθει με δικό του συνδυασμό (ο οποίος είναι έτοιμος) ο πρώην αντιπρόεδρος της ομάδας μας, ζήτησε κάποιες διαβεβαιώσεις για την αξιοποίηση των Χαλεπιανών.

Αυτές οι διαβεβαιώσεις όπως πληροφορούμαστε δεν δόθηκαν και πολύ δύσκολα θα δοθούν, κάτι που περιπλέκει την κατάσταση. Ο Παραλιμνίτης παράγοντας, διερευνά το ενδεχόμενο να εμπλακεί στα διοικητικά έτσι κι αλλιώς, παρότι ο βαθμός δυσκολίας σε αυτή τη περίπτωση θα είναι αυξημένος. Την ίδια στιγμή ο Νικόλας Χριστοδούλου, κάνει επίσης τις επαφές του για δημιουργία συνδυασμού, ενώ χθεσινοβραδινές πληροφορίες μας έφεραν και το Νίκο Χαραλάμπους να το ψάχνει.

Για την ώρα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες  να συνεχίσουμε με επιτροπή σωτηρίας, της οποίας θα ηγηθούν πρώην προέδροι και μέλη του συμβουλίου. Ανάμεσα σε άλλους θα είναι οι Δώρος Σεραφείμ, Λάκης Πολυκάρπου, Πανίκος Νεοφύτου καθώς και άλλα πρώην μέλη του Δ.Σ.