Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έκλεψε καρδιές ο Ρούμπιο

Έκλεψε καρδιές ο Ρούμπιο

sak_7649


Έκλεψε καρδιές ο Άλεξ Ρούμπιο με την απόδοση του στο σημερινό παιχνίδι. Ο νεαρός Ισπανός αγωνίστηκε κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης και το ντεμπούτο του ήταν κάτι περισσότερο από θετικό. Προφανώς ένα παιχνίδι δεν είναι αρκετό για να διαμορφώσει κανείς οριστική άποψη -θετική ή αρνητική- για ένα παίκτη, όμως ο Άλεξ δείχνει πως θα βοηθήσει.

Δύο πράγματα ήταν που ξεχωρίσαμε στον Ρούμπιο. Το πρώτο ήταν η μαχητικότητα του, δεν σταμάτησε να πιέζει τα αντίπαλα μπακ ούτε δευτερόλεπτο. Μάλιστα από δικό του κλέψιμο (που οδήγησε σε κούρσα) ήρθε το δεύτερο γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το άλλο στοιχείο ήταν η ταχύτητα του. Η φάση του 40′ όταν έκανε το Μερκή να μοιάζει πως παίζει σε…αργή κίνηση, ήταν αρκετή για να πείσει πως όταν βρει χώρο ο Ισπανός ξέρει να τον εκμεταλλευτεί.

Ο Ρούμπιο όπως φαίνεται θα έχει πολλά παιχνίδια ακόμα, ώστε να κριθεί με ασφάλεια η αξία του. Οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές και πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, έτσι ώστε να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, αλλά και να αναπτύξει το παιχνίδι του. Είναι άλλωστε μόλις 21.