Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έτοιμη για την πρόκριση!

Έτοιμη για την πρόκριση!

sak28764


Χωρίς προβλήματα η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ετοιμάζεται για να ταξιδέψει νωρίς το μεσημέρι αύριο για Λεμεσό, με σκοπό να διασφαλίσει το 2-1 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Απόλλωνα.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Κόκα Κόλα είναι ένας από τους στόχους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την φετινή σεζόν, γι΄αυτό και οι πράσινοι πάνε στο Τσίρειο με μοναδικό στόχο, το τελικό σφύριγμα να τους βρει στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο προετοιμάστηκαν κατάλληλα για τον αγώνα (16:00 PrimeTel), με τη τεχνική ηγεσία να έχει όλα τα δυνατά της “όπλα” στην αποστολή του αγώνα. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με μία απογευματινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Γέρι, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τελειώματα φάσεων και αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Κάσερες και Στάροβλαχ παίρνουν στο Τσίρειο τους: Μορέιρα, Μπρουκς, Σερφά, Aλαμπί, Αντράντε, Σκαραμοτσίνο, Μαργκάσα, Λεάντρο, Κυριάκου, Σερτζίνιο, Ατάντα, Φερνάντες, Ρουσιάς, Ρούμπιο, Πλατινί, Εφραίμ, Σκέμπρι, Αλίπιο, Τέιλορ, Ασσίς και Γκικίεβιτς.