Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έτοιμη για το πρώτο βήμα

Έτοιμη για το πρώτο βήμα

img_6318


Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Κόκα Κόκα θέλει να κάνει αύριο το βράδυ η ΟΜΟΝΟΙΑ απέναντι στον Απόλλωνα στο ΓΣΠ (18:00 PrimeTel). Οι πράσινοι θέλουν να πάρουν σκορ πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα με το δίδυμο Κάσερες-Στάροβλαχ να μην υπολογίζει τους τραυματίες Ασσίς και Σκαραμοτσίνο, αλλά και τους τιμωρημένους Μαργκάσα και Αλαμπί.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το απόγευμα και στην αποστολή εκτός από τον Σκέμπρι βρίσκεται και ο Λεάντρο! Λόγω ελλείψεων στο κέντρο ο Άλεξ Κάσερες παίρνει μαζί του και τον Βραζιλιάνο που εάν αγωνιστεί μάλλον θα το κάνει φορώντας προστατευτική μάσκα.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Χοσέ Μορέιρα, Κόριν Μπρουκς, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Σοφιάν Σερφά, Χοσέ Θερβέρα, Χάρης Κυριάκου, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Λεάντρο, Σερτζίνιο, Γκανίου Ατάντα, Ρικάρντο Φερνάντες, Ονησίφορος Ρουσιάς, Άλεξ Ρούμπιο, Γιώργος Εφραίμ, Αντρέ Σκέμπρι, Μπραντάο Αλίπιο, Πλατινί, Τόνι Τέιλορ και Λούκας Γκικίεβιτς.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ομαδική τακτική και αγωνιστικά παιχνίδια με τελειώματα. Κανονικά προπονήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην του Άντονι Σκαραμοτσίνο που ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος και ακολούθως προπονήθηκε ατομικά.