Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έχει μέλλον, να επενδύσει σε αυτό

Έχει μέλλον, να επενδύσει σε αυτό

vik_9150


Χθες ήταν βασικοί Αλίπιο(21), Ατάντα(21) και πέρασε σαν αλλαγή ο Ρούμπιο (20). Στα τελευταία παιχνίδια, άρχισε επίσης να παίρνει λεπτά ο Ονησίφορος Ρουσιάς (21), βασικός με τη Σαλαμίνα ήταν ο Χαραλάμπους (21) χρόνο πήρε και ο μεγαλύτερος της παρέας Χατζηβασίλης (24). Ο Μεγκόλο (21) έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Σαλαμίνα, ο Αντρέας Παναγιώτου Φιλιώτης (18) είναι τον τελευταίο καιρό συνεχώς αποστολή. Πίσω τους ο Παναγιώτης Θεράποντος (17) και άλλοι ταλαντούχοι μικροί της ακαδημίας.

Το αν μπορούν οι πιο πάνω να καθιερωθούν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, θα το μάθουμε σε βάθος χρόνου και θα το κρίνουν οι προπονητές. Γράψαμε όμως 8 παίκτες 21 ετών ή μικρότερους, συν το Γιάννη Χατζηβασίλη, στατιστικά αν πάρουν ευκαιρίες, είναι αδύνατο να μην βγει κανείς. Ήδη ο Ρούμπιο για παράδειγμα έχει κλέψει καρδιές. Η ουσία είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μέλλον, αρκεί να επενδύσει σε αυτό. Έχουμε τεράστια ανάγκη να καθιερωθούν νεαροί που δεν κοστίζουν πολλά και που θα ανδρωθούν στην ομάδα μας, θα την νιώθουν δική τους.

Σε αυτό το σημείο πάντως, νιώθουμε υποχρεωμένοι να τονίσουμε κάτι: οι μικροί δεν έχουν την εμπειρία συναδέλφων τους, θα κάνουν πιο εύκολα λάθος. Το γεγονός πως ο Ρούμπιο μοιάζει φτασμένος ποδοσφαιριστής, δεν πρέπει να αυξάνει την πίεση στους άλλους. Χρειάζονται στήριξη από το κόσμο, πρέπει να ξέρουν όμως και πως πρώτα οι ίδιοι θα στηρίξουν τις προσπάθειες τους. Είναι σε κρίσιμη ηλικία και πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ποδόσφαιρο.