Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανακοίνωση πρώην προέδρων – Ετοιμάζουν συνδυασμό

Ανακοίνωση πρώην προέδρων – Ετοιμάζουν συνδυασμό

img_0218


Ανακοίνωση που υπογράφεται από τους Π.Νεοφύτου, Λ.Πολυκάρπου, Δ.Σεραφείμ και Ά.Ιακωβίδη έχει σταλεί στα ΜΜΕ με τους πρώην προέδρους να ανακοινώνουν ότι έχουν αναλάβει πρωτοβουλία για συγκρότηση συνδυασμού:

“Ως πρώην πρόεδροι της Ομόνοιας, συναισθανόμενοι τις κρίσιμες στιγμές που διέρχεται το σωματείο μας, έχουμε αναλάβει πρωτοβουλία για να συγκροτήσουμε συνδυασμό που θα διεκδικήσει τις εκλογές για ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας στη Γενική Συνέλευση στις 28 Φεβρουαρίου. Ο συνδυασμός μόλις ολοκληρωθεί θα ανακοινωθεί.

Τούτη την ώρα είναι απόλυτα αναγκαία η ενότητα και η κοινή προσπάθεια όλων των Ομονοιατών για να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα και πολύπλοκα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ιστορικό μας σωματείο.

Επιδίωξή μας είναι να αναλάβουμε τις  τύχες του σωματείου για μια μεταβατική περίοδο κατά την οποία να αντιμετωπιστούν τα πιεστικά οικονομικά προβλήματα και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις, η Ομόνοια να μπει στο δρόμο της οικονομικής και αγωνιστικής ανάτασης.

Πρώτιστος στόχος είναι η κάλυψη των οικονομικών κριτηρίων του Μαρτίου και Ιουνίου. Παράλληλα, με συνετή οικονομική διαχείριση να τεθούν οι βάσεις ώστε σταδιακά να εξέλθει το σωματείο από τη δύσκολη οικονομική θέση που βρίσκεται σήμερα”.

Οι πρώην Πρόεδροι της Ομόνοιας

Πανίκος Νεοφύτου
Λάκης Πολυκάρπου
Δώρος Σεραφείμ
Άγης Ιακωβίδης