Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βλέπουν Απόλλωνα, θέλουν τη πρόκριση

Βλέπουν Απόλλωνα, θέλουν τη πρόκριση

vik_6564


Λίγα λεπτά μετά το τελικό σφύριγμα του Λοΐζου Παναγιώτου το βράδυ του Σαββάτου, ποδοσφαιριστές και τεχνικό τημ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχαν ήδη αφήσει πίσω τους το παιχνίδι με την ΑΕΚ Κουκλιών και δεν το σκέφτηκαν ξανά ιδιαίτερα. Μπροστά τους έχουν μια μεγάλη πρόκληση, να καταφέρουν να αποκλείσουν τον Απόλλωνα και να περάσουν στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Το κύπελλο είναι ο τίτλος που ρεαλιστικά μπορούμε να κυνηγήσουμε, έτσι τα κίνητρα είναι προφανώς πολλά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μείνει χωρίς τίτλο και από τη στιγμή που ο δεύτερος τη τάξη είναι ο πιο προσιτός, οφείλει να τον διεκδικήσει με ότι έχει και δεν έχει. Δεν θέλει κανείς να σκέφτεται το ενδεχόμενο αποκλεισμού, ούτε πως θα μοιάζει το υπόλοιπο της χρονιάς αν έρθει αυτός. Ακριβώς αυτή η άρνηση να “πεθάνουμε” πρέπει να βγει μέσα στις τέσσερις γραμμές του Τσιρείου.

Η εικόνα και το τελικό αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού, δίνουν ελαφρύ προβάδισμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν εξασφαλίζουν όμως την πρόκριση. Οι πράσινοι, έχουν ακόμα αρκετή δουλειά να κάνουν, ξέροντας πάντως πως αν επαναλάβουν εμφάνιση σαν αυτή του πρώτου 45λεπτου την περασμένη Τετάρτη, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στην κλήρωση για τα ημιτελικά.