Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Όσοι είναι κοντά στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ξέρουν πόσο κοντά είμαστε στο κλείσιμο. Θα το πούμε σύντομα: η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει μία. Πρέπει άμεσα να βρει λεφτά να πληρώσει τους παίκτες γιατί πολύ μικρό χρονικό διάστημα, θα δικαιούται όποιος θέλει να κάνει προσφυγή, να διεκδικήσει την ελευθέρας του και να μας βάλει σε μπελάδες. Πάνω από αυτά τα χρήματα, χρειάζεται και 1.5 εκατομμύριο για να περάσει τα κριτήρια. Κι αυτό, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, έχει χάσει πλήρως την εμπιστοσύνη του στη διοίκηση και αρνείται να δώσει χρήματα όσο είναι εκεί.

Οι εκλογές πρέπει να επισπευσθούν και η διοίκηση να απομακρυνθεί άμεσα. Δεν θα κάτσουμε τώρα να αναλύσουμε αν φταίει, πόσο φταίει, γιατί φταίει, γιατί αυτό πολύ μικρή σημασία έχει. Εκείνο που έχει σημασία είναι πως είμαστε μια ανάσα από τον ολικό διασυρμό και το συμβούλιο δεν μπορεί να αντιστρέψει την πορεία που έχουμε πάρει, μάλλον ανάποδα αποτελέσματα προκαλεί η παρουσία του. Για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πρέπει τα μέλη του να δουν πως η παραίτηση τους είναι ο μόνος δρόμος.

Γνωρίζουμε πως διάδοχη κατάσταση δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, αφού το χρονικό διάστημα από την προηγούμενη ανακοίνωση και ορισμό της εκλογικής στις 11 Απριλίου ήταν πολύ μικρό. Πρέπει άμεσα να αξιολογηθεί κατά πόσον μπορεί να συσταθεί μια διοικούσα επιτροπή με επιφανείς ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, μέχρι την πλησιέστερη ημερομηνία για εκλογική. Ξαναλέμε πως η εκλογική συνέλευση πρέπει να επισπευσθεί. Πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Ο κόσμος πρέπει να νιώσει πως είμαστε στον σωστό δρόμο για την αλλαγή, για να βοηθήσει να σωθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ.