Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεδομένες οι αλλαγές

Δεδομένες οι αλλαγές

img_8821


Ο Αντράντε είναι τιμωρημένος, ενώ οι Εφραίμ και Πλατινί έμειναν εκτός για λόγους ξεκούρασης. Είναι δεδομένο λοιπόν, πως ο Άλεξ Κάσερες θα παρατάξει αλλαγμένη την ΟΜΟΝΟΙΑ, σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι. Η ομάδα μας πάντως μετράει και αρκετές επιστροφές, με τους Μαργκάσα, Ασσίς, Αλαμπί, Σκαραμοτσίνο να έχουν μάλιστα καλές πιθανότητες να ξεκινήσουν.

Άμυνα

Ο Μορέιρα δεν αλλάζει, ενώ βασικοί θα ξεκινήσουν σίγουρα και οι Κυριάκου (δεξιά) και Σερφά (κέντρο άμυνας). Τη θέση του Ζοάο Πάουλο Αντράντε διεκδικούν με ίσες πιθανότητες οι Αλαμπί και Ατάντα, ενώ αριστερά λογικά θα ξεκινήσει ο Σκαραμοτσίνο, μιας και ως γνωστό ο Λεάντρο έκανε υπέρβαση για να παίξει στο κύπελλο.

Μεσαία Γραμμή

Πολλές επιλογές μετά από αρκετό καιρό. Μαργκάσα, Σερτζίνιο, Φερνάντες, Ασσίς και Λεάντρο θα παλέψουν για 3 θέσεις. Ο Φερνάντες λογικά θα πάρει Ανάσες, το ίδιο όπως προαναφέραμε και ο Λεάντρο. Έτσι βασικοί αναμένονται οι Σερτζίνιο, Μαργκάσα και Ασσίς. Ο Νούνο χρειάζεται και τα λεπτά. Όσον αφορά τα άκρα, ο Άλεξ Ρούμπιο θα είναι δεξιά και ο Αντρέ Σκέμπρι αριστερά.

Επίθεση

Ο Ούκας Γκικίεβιτς θα είναι στη κορυφή της επίθεσης.