Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανήκει σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανήκει σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

img_3011


Φωνάζουμε όλοι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ ανήκει σε όλους μας. Φωνάζουμε να αλλάξει η νοοτροπία στο σωματείο, φωνάζουμε επιτέλους οι αποφάσεις να μην παίρνονται από τους λίγους, αλλά από την πλατιά μάζα των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ. Φωνάζουμε για διαφάνεια, φωνάζουμε για αλλαγή χθες! Καλά κάνουμε, είδαμε που μας οδηγηθήκαμε την τελευταία 5ετία, ένα βήμα πριν το κλείσιμο.

Τώρα ας αναλογιστούμε και τι ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουμε να παραλάβει το επόμενο διοικητικό συμβούλιο τον Απρίλιο. Ας αναλογιστούμε πάνω σε ποιες βάσεις θα κληθεί να κτίσει τα όνειρα μας, την ΟΜΟΝΟΙΑ που θα βλέπουν τα παιδιά μας. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν περάσει τα κριτήρια και έχει εμπάργκο μεταγραφών, -6 βαθμούς και απαγόρευση εξόδου στην Ευρώπη, μην γελιέστε, οι βάσεις δεν θα είναι και τόσο στέρεες.

Κάνουμε ξανά έκκληση στον κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ να διαχωρίσει την ανάγκη να περάσει τα κριτήρια η ιδέα που λατρεύουμε, από την ανάγκη να αλλάξει κάτι ριζικά στο σωματείο μας τον Απρίλιο. Αν ο φάκελος μας τον Μάρτιο δεν είναι συνεπής, ο μόνος που τιμωρείτε είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Βοηθήστε όπως μπορείτε, εμείς θυμίζουμε ξανά πως ο καλύτερος τρόπος είναι να γίνετε μέλη! Πρώτα να περάσουμε, μετά να την αλλάξουμε, να την βοηθήσουμε να αναγεννηθεί. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανήκει σε όλους μας…