Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα προβληματιστούν για όλες τις γραμμές!

Θα προβληματιστούν για όλες τις γραμμές!

vik_9484


Πιο απρόβλεπτο από ποτέ θα χαρακτηρίζαμε το σχήμα που θα παρατάξει το προπονητικό τιμ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο μεθαυριανό παιχνίδι, αφού για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πλήρης. Είναι χαρακτηριστικό, ότι θέσεις παίζονται σε όλες τις γραμμές, ενώ ο πάγκος θα είναι γεμάτος από λύσεις.

Στην άμυνα η θέση που παίζεται είναι αυτή το αριστερού μπακ. Ο Λεάντρο είναι πιο έτοιμος, ο Σκάρα πιο συνεπής αμυντικά και το ποιος θα επιλεγεί θα εξαρτηθεί από την τακτική. Στην άξονα τώρα, η λογική λέει πως επιστρέφει ο Σερτζίνιο και ότι θα επωμιστεί με το Μαργκάσα τη βρώμικη δουλειά. Μπροστά τους θα είναι ο Νούνο Ασσίς, κάτι που αφήνει στο πάγκο το Φερνάντες και πιθανότατα τον Λεάντρο.

Περνάμε στα άκρα που γίνεται χαμός. Ο Πλατινί σκόραρε στο κύπελλο, ο Σκέμπρι είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, η ποιότητα του Εφραίμ είναι γνωστή, ενώ ο Ρούμπιο έδειξε πόσο επικίνδυνος είναι! Ο Ισπανός πάντως δεν κτυπάει μόνο θέση στα άκρα, αλλά απειλεί να εκτοπίσει και τον Ούκας Γκικίεβιτς από την κορυφή της επίθεσης!