Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καθοριστικά 24ωρα

Καθοριστικά 24ωρα

vik_9254


Η 28η Φεβρουαρίου πλησιάζει, ενώ προφανώς ακόμα πιο κοντά είναι η 20η μέρα του μήνα, κατά την οποία εκπνέει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για το διοικητικό συμβούλιο. Προς το παρόν, δεν έχει δηλωθεί οποιαδήποτε υποψηφιότητα, ούτε ανεξάρτητου, ούτε συνδυασμού. Οι πληροφορίες όμως δίνουν και παίρνουν.

Οι δύο βασικοί υποψήφιοι ηγέτες συνδυασμού με βάση τα όσα διαρρέουν, είναι οι Χριστάκης Τζιοβάνης και Νικόλας Χριστοδούλου. Τα δύο πρώην μέλη ου Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν ήδη συναντηθεί και συζητήσει το ενδεχόμενο κοινού συνδυασμού, έτσι ώστε να αποφευχθούν εκλογές και να εκμεταλλευτεί το σωματείο στο έπακρον τις επαφές και των δύο. Προς το παρών δεν έχουν συμφωνήσει στα πάντα, όμως όπως πληροφορούμαστε υπάρχει πρόσφορο έδαφος για κάτι τέτοιο, ειδικά από τη στιγμή που οι θέσεις τους για εκμετάλλευση των Χαλεπιανών, συγκλίνουν.

Απομένουν 3 24ωρα για την προθεσμία. Οι διαβουλεύσεις αναμένεται να εντατικοποιηθούν. Ο κόσμος(τουλάχιστον σημαντική μερίδα του) φαίνεται να βλέπει με θετικό μάτι τα όσα συμβαίνουν. Πέραν πάντως από την αλλαγή προσώπων, νιώθουμε την ανάγκη να τονίσουμε ξανά πως πρέπει να αλλάξει και η νοοτροπία και η οργάνωση. Το σωματείο και κυρίως το ποδοσφαιρικό τμήμα, πρέπει να στηθούν σε στέρεες επαγγελματικές βάσεις.