Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να έχει συνέχεια το ανέβασμα

Να έχει συνέχεια το ανέβασμα

vik_7420


Η εμφάνιση κόντρα στον Απόλλωνα πριν 2 εικοσιτετράωρα, ήταν αρκετή για να θυμίσει σε όλους μας πως οι δυνατότητες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτό που είδαμε τον Γεννάρη. Ήταν αρκετή επίσης για να επαναφέρει κάποια αισιοδοξία, όμως σίγουρα δεν έδωσε την πρόκριση, ούτε μπορεί από μόνη της να φέρει την εκπλήρωση των στόχων που έχουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Χρειάζεται απαραίτητα, το ανέβασμα να έχει συνέχεια. Μία μεμονωμένη εμφάνιση θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, αν δεν κολλήσουμε σε αυτήν δεύτερη και τρίτη. Η ψυχολογία στο Ηλίας Πούλλος είναι πλέον καλύτερη και σε αυτή πρέπει να κτίσουμε για τη συνέχεια. Με βάση το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, να ξανακάνουμε μια ΟΜΟΝΟΙΑ διεκδικητική, μια ΟΜΟΝΟΙΑ που να μην δέχεται να χάσει ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Το ρόστερ μας παρά τις όποιες ανακατατάξεις και αδυναμίες σε κάποιους τομείς, έχει δυνατότητες. Δεν μπορεί κανείς μας να ξέρει που είναι το ταβάνι της ομάδας μας, εκείνο που ξέρουμε είναι πως σε καμία περίπτωση δεν το έχουμε φτάσει και ότι μέχρι το τέλος οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά για να το κυνηγήσουμε.