Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ξεκαθαρίζουν οι συνδυασμοί

Ξεκαθαρίζουν οι συνδυασμοί


Τρεις μόλις μέρες πριν την λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων, δεν έχει ανακοινωθεί κανένας συνδυασμός για ανάληψη της προεδρίας. Οι πληροφορίες που φέρουν Χριστάκη Τζιοβάνη και Νικόλα Χριστοδούλου να ενδιαφέρονται είναι εκεί και δεδομένες, αφού δεν ανακοινώθηκε κάτι όμως, δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο.

Είχαμε γράψει και σε προηγούμενα μας θέματα, πως ο κ. Τζιοβάνης, είχε θέσει κάποιες βασικές προϋποθέσεις που αφορούν το οικόπεδο στις Χαλεπιανές για να αναλάβει. Το γεγονός πως η διαδικασία αργεί, είτε πάει να πει ότι δεν πήρε το ΟΚ που έψαχνε, είτε ότι ακόμα δουλεύει το συνδυασμό του. Από την άλλη ο Νικόλας Χριστοδούλου είχε προσπαθήσει να δει αρκετούς ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ,να τους πείσει να πιστέψουν στο πλάνο του. Ούτε αυτός προς το παρόν δεν έχει υποβάλει επίσημα πρόταση.

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί συνδυασμός, ίσως πορευθούμε με διοικούσα επιτροπή. Με όλο το σέβας στους πρώην προέδρους όμως (που λογικά θα την αποτελούν), με αυτό τον τρόπο δεν πρόκειται να νιώσει ο κόσμος πως επήλθε αλλαγή. Ευχόμαστε λοιπόν έστω και την υστάτη, ο Χριστάκης Τζιοβάνης να πάρει τις διαβεβαιώσεις που θέλει και να προχωρήσει.