Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Π. Χρυσάνθου: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πάνω από τα εγώ”

Π. Χρυσάνθου: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πάνω από τα εγώ”


Για το παιχνίδι, αλλά και την επικείμενη Γενική Συνέλευση, μίλησε ο Παύλος Χρυσάνθου στην PrimeTel. Γενικά το μήνυμα που θέλησε να περάσει ήταν πως μόνο ενωμένοι θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα.

Όταν δέχεσαι γκολ στο 89′ δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος σε παιγνίδι Κυπέλλου. Συνολικά ήταν μια εικόνα που μας ικανοποίησε κυρίως στο 1ο ημίχρονο. Παίξαμε καλά και στο δεύτερο ημίχρονο,  όμως επήλθε κούραση στο τέλος

Έχουμε πολλές απουσίες και προβλήματα. Ο Λεάντρο και ο Σερτζίνιο έπαιξαν σφίγγοντας τα δόντια.
Θα γίνει μεγάλη μάχη στη Λεμεσό. Το δείξαμε και σήμερα ότι η εικόνα των προηγούμενων παιγνιδιών δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα της ομάδας. Πρέπει να δούμε τον αγώνα πρώτα του πρωταθλήματος και μετά τον επαναληπτικό.
Θα περιμένουμε να μάθουμε για Σερτζίνιο και Ρούμπιο. Να δούμε πως θα είναι η κατάσταση των παιδιών και αν θα είναι μαζί μας.
Θεωρώ ότι κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Και στο δεύτερο κάναμε ευκαιρίες όμως προσέχαμε παραπάνω τα νώτα μας. Κάποια πράγματα όμως στο τέλος μας αποσυντόνησαν. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να κρατήσουμε καλύτερα.

Το έχω πει και τη Δευτέρα. Είναι πολύ περισσότερα αυτά που μας ενώννουν από αυτά που μας χωρίζουν. Πρέπει να πάμε στη ΓΣ με τις καλύτερες συνθήκες και να στηρίξουμε μαζί τη νέα Διοίκηση. Είναι και το οικονομικό στη μέση. Αυτά τα παιδιά το αξίζουν. Μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Με την επιστροφή κάποιων παικτών θα πάρουμε κι άλλες βοήθειες.

Εγώ έχω πει εδώ και καιρό ότι θα φύγω από τα Διοικητικά. Όπως όλοι οι Ομονοιάτες όμως θα είμαι κοντά στην ομάδα. Η Ομόνοια είναι κομμάτι της ζωής του Ομονοιάτη. Η Ομόνοια είναι πάνω από όλα και όλους. Πάνω από τα εγώ. Και μόνο όταν είμαστε ενωμένοι μπορεί η ομάδα να μεγαλουργήσει