Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Υποφέρουμε…

Υποφέρουμε…

img_2300


Και ο Σαβέφσκι είχε τις αδυναμίες του. Αντικειμενικά δύσκολα θα πηγαίναμε για κάτι περισσότερο από την Ευρώπη, όχι τόσο λόγω του προπονητή, αλλά λόγω των λοιπών δυσκολιών. Αυτό το πράγμα όμως που υποφέρουμε να βλέπουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν το νιώσαμε ποτέ, με τον Σαβέφσκι η ομάδα έπαιζε μπάλα. ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ και η τραγική εικόνα της ομάδας απλά μας υπενθυμίζει πόσο κοντά είμαστε στο τέρμα, στο κλείσιμο.

Εκ των πραγμάτων η απομάκρυνση Σαβέφσκι και πολύ περισσότερο η πρόσληψη Λοτίνα, ήταν έγκλημα. Έγκλημα γιατί έγινε κακή έρευνα για το ποιος θα έπρεπε να είναι ο διάδοχος και κάκιστη διαχείριση της κατάστασης. Δεν διώχνεις προπονητή ο οποίος έχει στήριξη του κόσμου μες τη μέση της χρονιάς, χωρίς έτοιμη σίγουρη λύση.  Πονάμε τα μάτια μας και ο προπονητής μας παίζει με 8 πίσω από το κέντρο κόντρα στη Δόξα στο ΓΣΠ.

υ.γ. Οι παίκτες είναι οι τελευταίοι που φταίνε. Χάρη μας κάνουν που ακόμα δεν έχουν αρχίσει οι προσφυγές. Από το καλοκαίρι μιλούσαμε για την έλλειψη οργάνωσης, την απουσία επαγγελματιών. Όσο κακό κι αν είναι το οικονομικό, αν ένιωθαν οι παίκτες κάποιου είδους ασφάλεια ή ιεραρχία δεν θα βλέπαμε αυτό το έκτρωμα.