Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ώρα επιστροφής για Εφραίμ;

Ώρα επιστροφής για Εφραίμ;

efrem3


Προφανώς θα θέλαμε η ώρα επιστροφής του να ήταν πριν τα ντέρμπι, όμως οι τραυματισμοί τον άφησαν εκτός. Τα ερωτηματικά της αυριανής εντεκάδας πάντως είναι πολλά και κάποια σενάρια επαναφέρουν το Γιώργο Εφραίμ στην εντεκάδα. Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή δείχνουν πως στον αγώνα δεν θα παίξει ο Ασσίς και μάλλον ούτε ο Σκέμπρι, έτσι οπωσδήποτε η ποιότητα του Γιώργου είναι αναγκαία.

Αν βρεθεί τελικά στην εντεκάδα, ο Εφραίμ θα πλαισιώσει τους Γκιγκίεβιτς και Πλατινί στην επίθεση, τα ερωτηματικά όμως δεν σταματάνε εκεί. Λογικά ρόλο αντι-Ασσίς στον άξονα θα παίξει ο κολλητός του Ρικάρντο Φερνάντες. Βέβαιος στον άξονα είναι επίσης ο Ρενάτο Μαργκάσα και από κει και πέρα, έχουμε Σερτζίνιο και Αντράντε. Θα παραμείνει ο Αντράντε αμυντικό χαφ, ή θα επιστρέφει στην άμυνα;

Μπροστά από το Μορέιρα, ανεξάρτητα από τον Ζοάο Πάουλο, θα είναι σίγουρα οι Κυριάκου και Σερφά. Κατά τα άλλα σε θέση κεντρικού αμυντικού μπορεί να δούμε κάποιον από τους Αντράντε, Σκαραμοτσίνο και Αλαμπί, ενώ αριστερά τη θέση χτυπάνε Λέο και Σκάρα. Άντε μετά να μαντέψεις εντεκάδα.