Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έχει πολλά να διορθώσει και το ξέρει

Έχει πολλά να διορθώσει και το ξέρει

vik_6886


Το ξέρει πως έχει πολλά να διορθώσει ο Κώστας Καϊάφας και δεν φοβάται, ούτε κρύβεται. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παραδέχθηκε στη διάσκεψη τύπου μετά το παιχνίδι πως η ομάδα μας δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή και πως θα πρέπει να βελτιωθεί πολύ ενόψει των πλέι οφ.

Ακολουθούν μέχρι το τέλος της χρονιάς, 11 παιχνίδια φωτιά, κόντρα σε ομάδες της πρώτης εξάδας. Παρά το βαθμό δυσκολίας της σειράς, αν μη τι άλλο μπορούμε να ελπίζουμε πως οι ποδοσφαιριστές μας θα είναι στην πρίζα, μιας και είναι όλο ντέρμπι. Ένα από τα προβλήματα της ομάδας μας αφορά την συγκέντρωση και τα ατομικά λάθη, τα οποία αν περιοριστούν, θα απλοποιηθεί το έργο του προπονητή. Ο Καϊάφας έχει λίγο χρόνο, θέλει να διορθώσει τακτικά αρκετά πράγματα και για να το καταφέρει χρειάζεται το 100% των παικτών του.

Από την πρώτη στιγμή που αναλάμβανε την ΟΜΟΝΟΙΑ ο προπονητής μας ήξερε πως το έργο του δεν είναι εύκολο. Αφού μπήκε μες το χορό θα χορέψει και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του. Για να τα καταφέρει, θα χρειαστεί την στήριξη του κόσμου, της διοίκησης και των παικτών του.