Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αυξημένες οι πιθανότητες να παραμείνει

Αυξημένες οι πιθανότητες να παραμείνει

vik_8845


Ξεκινάμε με το προφανές, που θεωρούμε πως μέχρι τώρα πρέπει όλοι οι φίλοι να έχουν σαν δεδομένο: αν δεν πέσουν υπογραφές, στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι σίγουρο. Για αυτό ακριβώς τον λόγο μέχρι τώρα, δεν μπήκαμε ποτέ σε διαδικασία να αναπαράξουμε κουτσομπολιά γύρω από το όνομα του Γιώργου Εφραίμ, αλλά καλέσαμε πολλές φορές την διοίκηση να τον προστατέψει και τον ίδιο να προστατέψει τον εαυτό του.

Ευτυχώς ο Κώστας Καϊάφας, στις πρώτες μόλις μέρες παρουσίας του στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκανε αυτό που έπρεπε να γίνει από καιρό: προστάτεψε τον αρχηγό της ομάδας. Δεν προσέγγισε το θέμα έχοντας στο μυαλό τη διαχείριση τυχόν φυγής του, αλλά ξεκάθαρα σκεφτόμενος πως ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, που πρόσφερε πολλά και έχει ακόμα πολλά να προσφέρει. Έδειξε στον Εφραίμ ο Καϊάφας πως η ομάδα στην Κύπρο για το Γιώργο, είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, καμία άλλη.

Στα ουσιαστικά τώρα, να αναφέρουμε καταρχάς πως ο Εφραίμ δεν συζήτησε κατ’ ιδίαν με καμιά άλλη ομάδα πλην της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στο πίσω μέρος του μυαλού του όντως έχει κάποια στιγμή να δοκιμάσει το όνειρο του εξωτερικού, όσον αφορά την Κύπρο όμως, θα μας έκανε μεγάλη εντύπωση και έκπληξη αν έκλεινε οπουδήποτε αλλού πλην της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι πιθανότητες να ανανεώσει το συμβόλαιο του είναι αυξημένες, ενώ ο ίδιος εξέφρασε την Τετάρτη μιλώντας στο balla.com.cy την τιμή του που ο Καϊάφας ύψωσε ασπίδα προστασίας γύρω του.

Με αυτά τα δεδομένα, το τελευταίο που πρέπει να μπει στον Εφραίμ είναι πίεση. Ας τον αφήσουμε να κάνει τις επιλογές του και να κρίνουμε ανάλογα. Το να ακούμε και να αναπαράγουμε φήμες, δεν βοηθάει ούτε τον ίδιο ούτε εμάς.