Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α. Ιακωβίδης: “Τα ντέρμπι είναι τριπλής παραλλαγής”

Α. Ιακωβίδης: “Τα ντέρμπι είναι τριπλής παραλλαγής”

sa13


Φιλοξενούμενος του Στέλιου Παπαμωϋσέως  ήταν χθες ο Άγης Ιακωβίδης. Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε τόσο για οικονομικά θέματα, όσο και για αγωνιστικά. Αναλυτικά:

Για το οικονομικό : Είναι τεράστιο το ποσό που χρειαζόμαστε  για να διατηρήσουμε ζωντανό  το σωματείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τέσσερις πρώην  πρόεδροι πήραν την πρωτοβουλία και είχε  σαν αποτέλεσμα να αναλάβουμε τα ηνία μετά το  διοικητικό αδιέξοδο   και σε αυτή την τραγική οικονομική κατάσταση που βρίσκεται το σωματείο. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας. Όμως χρειαζόμαστε απαραίτητα την στήριξη του κόσμου με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας. Αν δεν βοηθήσει ο κόσμος θα έχουμε προβλήματα.»

Αν υφίσταται θέμα για εταιρεία: Είναι ένα θέμα που μελέτησε η προηγούμενη διοίκηση. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τα τελευταία έξι χρόνια διοικητικά η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε λάθος δρόμο, έγιναν παράλογα ξανοίγματα . Βρήκαμε μια φοβερή κατάσταση. Αυτό που προέχει τώρα είναι να βρούμε τις λύσεις τόσο οικονομικά και αγωνιστικά για να αποκτήσει ο Ομονοιάτης την περηφάνια του»

Για το ντέρμπι: « Το ντέρμπι είναι τριπλής παραλλαγής. Αυτή τη στιγμή το Αποέλ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα. Αυτό όμως δεν λέει τίποτα. Το παρελθόν μας έδειξε ότι η ομάδα που είναι πίσω καταφέρνει να πάρει το αποτέλεσμα.»