Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν χαριζόμαστε σε κανένα

Δεν χαριζόμαστε σε κανένα

vik_9046


Το ματς κόντρα στο Αποέλ είναι παρελθόν και στην ΟΜΟΝΟΙΑ βλέπουν πλέον τα πλέι οφ. Όλοι ήθελαν νίκη και τους πειράζει το γεγονός πως δεν ήρθε, ειδικά από τη στιγμή που την δικαιούνταν. Θα αντιμετωπίσουν όμως άλλες δυο φορές τον αιώνιο και αν παίξουν το ίδιο καλά θα τον κερδίσουν. Δεν αντιμετωπίζουμε όμως μόνο το Αποέλ και πρέπει ανάλογες εμφανίσεις να κάνουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια της τελικής φάσης.

Πρώτος αντίπαλος ο Απόλλωνας, μια ομάδα που μας κέρδισε με μπόλικο σπρώξιμο στο παιχνίδι του ΓΣΠ και που μας απέκλεισε άδικα από το κύπελλο. Όσο πάθος δείξαμε κόντρα στον αιώνιο, πρέπει να δείξουμε και κόντρα στην ομάδα της Λεμεσού. Δεν χαριζόμαστε σε κανένα και πρέπει να αρχίσουμε από φέτος, να κτίζουμε για του χρόνου. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και πρέπει να κυνηγήσουμε όσο πιο ψηλή θέση μπορούμε. Ας μην ξεχνάμε πως ποτέ στην ιστορία μας από το 60 και μετά, δεν τερματίσαμε κάτω από την 4η θέση.

Από τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μοναδικό στόχο την Ευρώπη και λίγο πολύ τον έχει εξασφαλίσει, φυσιολογικό είναι το ενδιαφέρον να πέφτει κυρίως στα παιχνίδια με τον αιώνιο. Αν θέλουμε όμως να συμπεριφερόμαστε ως ΟΜΟΝΟΙΑ, πρέπει να θέτουμε ως στόχο το 10 στα 10.