Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Είτε το έχεις, είτε το δουλεύεις

Είτε το έχεις, είτε το δουλεύεις

ma_06597


Δεν είναι κάτι καινούριο, έχει σχολιαστεί από παίκτες μας, το έχει παραδεχθεί και ο προπονητής μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει χάσει πολλούς βαθμούς, πολύ απλά γιατί δεν έχει το εύκολο γκολ. Είμαστε βέβαιοι πως με εξαίρεση την εποχή Λοτίνα, η ομάδα μας έφτιαξε τις περισσότερες ευκαιρίες από κάθε άλλη ομάδα. Δεν έχουμε πρώτη επίθεση όμως, ενώ ευκαιρίες που χάθηκαν σε κρίσιμα σημεία, στοίχισαν βαθμούς.

Το πρόβλημα είναι δεδομένο και όπως είπε ο Καϊάφας είτε το έχεις, είτε το δουλεύεις. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πέρσι το είχε (Άλβες) αποφάσισε να το πωλήσει και αυτή τη στιγμή είναι υποχρεωμένη να το δουλέψει. Στα 9 παιχνίδια που απομένουν, πρέπει μπροστά στο τέρμα να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βρούμε ρέντα, για να μην μένουμε στο τέλος με τις εντυπώσεις. Δυστυχώς αυτή την περίοδο η λύση δεν έρχεται ούτε από στατικές φάσεις, όπως αυτήν της φωτογραφίας.

Λύσεις πάντως σε κάποιες περιπτώσεις ίσως κληθεί να δώσει ο Ρουσιάς, ο παίκτης τον οποίο υπέδειξε και ο προπονητής μας σαν “το μοναδικό καθαρόαιμο φορ”. Πιθανότατα στο σημερινό παιχνίδι αν δεν αναγκαζόταν να κάνει αλλαγή τον Κυριάκου με το Θερβέρα, ο Ονησίφορος να περνούσε σαν αλλαγή. Λογικά σε κάποια στιγμή θα τον δούμε να περνάει στο γήπεδο από τον πάγκο και μακάρι να κάνει τη διαφορά.