Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εβδομάδα αιώνιου ντέρμπι

Εβδομάδα αιώνιου ντέρμπι

ns015827


Από τη στιγμή που πλέον παίζονται τουλάχιστον 4 φορές το χρόνο, μας έχουν γίνει συνήθειο, όμως τα ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ είναι πάντα τα ματς που ο κόσμος περιμένει πως και πως. Η διαφορά στη βαθμολογία μεταξύ των δυο ομάδων δεν αφαιρεί από την ομορφιά του αιωνίου ντέρμπι, αφού πάντα το πρώτο που διακινδυνεύεται είναι το κίνητρο.

Δυστυχώς για μας, λόγω της πορείας των δυο ομάδων μες τη χρονιά, ΟΜΟΝΟΙΑ και Αποέλ κατεβαίνουν στο παιχνίδι με πολύ διαφορετικούς στόχους. Το Αποέλ θέλει να παραμείνει σε τροχιά τίτλου, η ΟΜΟΝΟΙΑ να κάνει άλλο ένα βήμα προς την Ευρώπη. Παραδοσιακά πάντως, σπάνια παίζει ρόλο η βαθμολογική διαφορά, ή η ανταγωνιστικότητα των ομάδων. Τα ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ είναι πάντα παιχνίδια με δύναμη, πάθος, που τα παίρνει εκείνος που τα θέλει περισσότερο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται την Τετάρτη για ένα 90λεπτο, να αφήσει στην άκρη τα όποια προβλήματα της και να συμπεριφερθεί σαν βασίλισσα. Ο εγωισμός μας, ποδοσφαιρικός και μη, πρέπει να παίξει καταλυτικό ρόλο στην εικόνα που θα παρουσιάσουμε. Η νίκη είναι μονόδρομος και δεν υπάρχει δικαιολογία. Πάρτε τους και δείξτε ότι ακόμα υπάρχει ζωή στον πλανήτη ΟΜΟΝΟΙΑ.