Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ευτυχώς είχε Μορέιρα (video)

Ευτυχώς είχε Μορέιρα (video)


Σε μια χρονιά που η άμυνα άλλαξε πολλές φορές σύνθεση και έχει αδυναμίες, αυτός καταφέρνει να έχει τις περισσότερες λευκές εστίες στο πρωτάθλημα. Ο Ζοσέ Μορέιρα έφτασε τα 14 παιχνίδια με λευκό παθητικό και μας υπενθύμισε πόσο σημαντικός είναι για το σήμερα, αλλά και το αύριο.

Αν κάτω από το τέρμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν άλλος τερματοφύλακας, πολύ αμφιβάλλουμε αν το αποτέλεσμα θα ήταν σήμερα το ίδιο. Ο Ζοσέ απέκρουσε 2 τετ α τετ, έκανε 2 μεγάλες αποκρούσεις σε σουτ μέσα από τη περιοχή και καθάρισε με εξόδους αρκετές μπαλιές πριν γίνουν επικίνδυνες. Προς το τέλος τον βοήθησε και η τύχη με τη διπλή ευκαιρία του Εθνικού, αλλά ήταν ο κυριότερος λόγος που η ομάδα μας κράτησε τη νίκη, που αναμένεται να τη βοηθήσει για τη συνέχεια.

Γίνεται μεγάλη συζήτηση για το αγωνιστικό μέλλον του σωματείου μας. Η αξία του Μορέιρα είναι δεδομένη και οι απολαβές του εντός των οικονομικών δυνατοτήτων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η νέα ομάδα, πρέπει να κτιστεί στον τεράστιο αυτό τερματοφύλακα που η αλήθεια είναι πως αδικείται παράφορα από την εποχή που έτυχε να βρεθεί στο ρόστερ μας.