Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η πρώτη τους επίσημη συνεδρία

Η πρώτη τους επίσημη συνεδρία

ks02806


Συνέρχεται αύριο το απόγευμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στην πρώτη του επίσημη συνεδρία, μετά την επικύρωση του από την Γενική Συνέλευση, το Δ.Σ. θα καταρτιστεί σε σώμα με επικεφαλής όπως όλα δείχνουν το Δώρο Σεραφείμ. Προηγείται η εκλογή του προέδρου και εν συνεχεία κατάρτιστη των υπολοίπων θέσεων από τα μέλη.

Αντιπρόεδροι θα είναι οι δύο πρώην προέδροι Πανίκος Νεοφύτου και Λάκης Πολυκάρπου, Γενικός Γραμματέας ο νομικός Χρίστος Νεοφύτου που μαζί με τον Αντρέα Πασιουρτίδη θα έχουν την ευθύνη του νομικού τμήματος. Τα μέλη Ιωάννου και Ζυμαράς θα πάρουν τα τμήματα Βόλεϊ και Φούτσαλ αντίστοιχα. Ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου αναλαμβάνει χρέη υπεύθυνου επικοινωνίας. Οικονομικός Υπεύθυνος μάλλον θα είναι ο Κώστας Κωνσταντίνου (που έχει μεγάλη εμπειρία λόγω ελεγκτικού οίκοι), μαζί του στο δύσκολο έργο και ο Αντρέας Λάμπρου.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία και ο καθένας από τα 15 μέλη αναλάβει το νέο του ρόλο, τότε αρχίζει η δουλειά από όλους. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο καλείται να βγάλει την ομάδα από το δύσκολο δρόμο και να θέσει σε εφαρμογή το πλάνο του, το οποίο έχει σαν πρώτιστο στόχο στην οικονομική εξυγίανση του σωματείου.