Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θέλουν να κρατήσουν και τους 3

Θέλουν να κρατήσουν και τους 3

assis2


Εφραίμ, Ασσίς και Σκέμπρι είναι οι ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι με το τέλος της σαιζόν, ενώ τελειώνει η συνεργασία και με τον Ρικάρντο Φερνάντες. Πρόθεση της διοίκησης είναι να ανανεωθούν τα συμβόλαια των 3 παικτών που έχουν προσφέρει πολλά τα τελευταία χρόνια και η αξία τους είναι δεδομένη.

Η κάθε περίπτωση βέβαια είναι διαφορετική. Ο Εφραίμ έχει ήδη εκδηλώσει την πρόθεση του να παίξει στο εξωτερικό, την στιγμή που πολιορκείται και από ομάδες της Κύπρου. Θα δεχθεί πρόταση για πολυετή συμβόλαιο, με μειωμένες όμως απολαβές αφού καμία ομάδα στην Κύπρο δεν μπορεί να αντέξει το τωρινό του συμβόλαιο.

Όσον αφορά το Σκέμπρι, αμείβεται με σαφώς λιγότερα, όμως θέλει να κυνηγήσει το όνειρο του να παίξει στην Ιταλία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παλέψει να τον δέσει στην Κύπρο για αρκετά χρόνια, με τον ίδιο να μην είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο αφού είναι ικανοποιημένος.

Τέλος είναι και ο Νούνο Ασσίς. Το πρώτο που πρέπει να ξεκαθαρίσει είναι αν ο Πορτογάλος θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο αφού πατάει τα 37. Αν συνεχίσει θα του γίνει πρόταση για μονοετές συμβόλαιο, με τις απολαβές του όμως να μην είναι στα ίδια επίπεδα με τις τωρινές.