
Δύσκολα θα περάσει απαρατήρητο, το παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο Λουίς Σοάρες Πλατινί. Ο άσσος από το Πράσινο Ακρωτήρι πήγε μετά την αντικατάσταση του κατευθείαν στα αποδυτήρια, ενώ φάνηκε ιδιαίτερα δυσαρεστημένος. Το θέμα πάει πλέον στη διοίκηση και σε αυτήν εναπόκειται ο χειρισμός του.
Είναι σημαντικό πάντως, το συμβούλιο να δείξει πως σε θέματα πειθαρχίας δεν θα επιτρέψει τέτοιες συμπεριφορές. Δεν λέμε προφανώς πως πρέπει ο ποδοσφαιριστής να δεχθεί εξοντωτική ποινή, αλλά πρέπει να γίνει ξεκάθαρο πως η πειθαρχία στο Ηλίας Πούλλος είναι αδιαπραγμάτευτη, ανεξάρτητα από το ποιος βρίσκεται στον πάγκο.





![Τύπος & ΜΚΔ: Οι αντιδράσεις μετά τη Βιέννη και την Λάρνακα [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/ej9vj-238x178.jpg)






