Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να συνεχίσει το ανέβασμα

Να συνεχίσει το ανέβασμα

vik_0699


Είχαμε γράψει την περασμένη εβδομάδα, ότι ο Γιώργος Εφραίμ ήταν ανεβασμένος και ότι το γεγονός αυτό είχε θετικές επιπτώσεις στη δημιουργικότητα της ομάδας. Χθες, ήταν ακόμα καλύτερος με αποτέλεσμα να βελτιωθεί η παραγωγικότητα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο αρχηγός σκόραρε 2 γκολ, είχε κερδισμένο πέναλτι, ενώ έδωσε κάποιες τελικές πάσες που θα μπορούσαν με λίγη προσοχή να γίνουν γκολ.

Το ανέβασμα του Εφραίμ ξεκίνησε από τη μέρα που στο Ηλίας Πούλλος είναι υπεύθυνος ένας άλλος αρχηγός, ο Κώστας Καϊάφας. Ο προπονητής της ομάδας, φρόντισε να τον ντοπάρει ψυχολογικά και να τον αποφορτίσει, όσον αφορά το θέμα του συμβολαίου. Χθες για πρώτη φορά μίλησε ευθέως για το θέμα και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής κάτι που δείχνει πως είναι άνετος με αυτό και δεν θα αφήσει να επηρεάσει την απόδοση του.

Μέχρι το τέλος της χρονιάς, ζητούμενο για τον Γιώργο είναι να συνεχίσει το ανέβασμα. Είναι ο ποιοτικότερος Κύπριος στο πρωτάθλημα, μπορεί να πάρει παιχνίδια από μόνος του και γνωρίζει και ο ίδιος, πως έχει πολλά να δώσει ως το τέλος της χρονιάς.

Το πρώτο του γκολ χθες:

Το δεύτερο γκολ: