Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πιο φτηνή, αλλά ανταγωνιστική

Πιο φτηνή, αλλά ανταγωνιστική

vik_9501


Ότι το καλοκαίρι το μπάτζετ θα πέσει, είναι γνωστό, είναι και δεδομένο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να ρίξει τα έξοδα της για να μπορεί να ανταποκρίνεται στις τρέχουσες υποχρεώσεις της. Πρέπει όμως να παραμείνει ανταγωνιστική, έτσι ώστε να διατηρήσει τα έσοδα της και κάθε χρόνο να έχει πλεονασματικό προϋπολογισμό.

Με τους διοικούντες να δηλώνουν πως η επόμενη χρονιά θα είναι διορθωτική, θα ήταν άσκοπο και λανθασμένο να μιλάμε για πρωτάθλημα. Πρώτος στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση. Το σίγουρο όμως είναι πως η ομάδα μπορεί να είναι διεκδικητική με μειωμένο μπάτζετ και το πόσο ψηλά θα φτάσει θα το δούμε στην πορεία. Η ΑΕΛ πήρε πρωτάθλημα με μικρό μπάτζετ (έλεγξε βέβαια και άλλες παραμέτρους), μπορεί και η ομάδα μας να παίζει καλό ποδόσφαιρο με χαμηλότερο μπάτζετ από τώρα.

Για να συμβεί βέβαια αυτό, χρειάζονται προσεκτικές κινήσεις τόσο στις αποδεσμεύσεις όσο και στις μεταγραφές. Παίκτες που θεωρούνται χαμηλόμισθοι όπως ο Σκέμπρι (πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα στις ανανεώσεις), ο Ρούμπιο, ο Σερτζίνιο και ο Μορέιρα δείχνουν πως αν αποκτηθούν άτομα που γνωρίζουν από ποδόσφαιρο και έχουν διασυνδέσεις, μπορούν να έρθουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ καλοί παίκτες που δεν θα στοιχίσουν πολλά.