Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρέπει να περαστούν τα κριτήρια

Πρέπει να περαστούν τα κριτήρια


Οι εκλογές αποτελούν παρελθόν και το ενδιαφέρον όλων πρέπει πλέον να στραφεί στα κριτήρια της UEFA. Ήδη τα άτομα της Ομάδας Εναλλακτικής Πρότασης έχουν στείλει μήνυμα ενότητας και τόνισαν ότι πρέπει να περαστούν τα κριτήρια. Είναι υπόθεση όλων μας να περάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ, όποια άποψη κι αν είχαμε για τις εκλογές.

Από την Τετάρτη αναμένουμε πως το Διοικητικό Συμβούλιο θα βγει ανοικτά να μιλήσει για τους τρόπους που μπορεί οποιοσδήποτε να βοηθήσει, αλλά και που προτίθεται σαν ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να βρει τα μεγάλα ποσά. Η δική μας άποψη είναι καταγραμμένη εδώ και καιρό: η μεγαλύτερη υπηρεσία που μπορούμε να προσφέρουμε σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ είναι να γίνουμε μέλη. Προσφέρουμε έτσι οικονομικά στο σωματείο και δυναμώνουμε τις γενικές συνελεύσεις. Πιο άμεση πηγή εσόδων, είναι η αγορά εισιτηρίου διαρκείας για την επόμενη χρονιά.

Μέχρι την 31η Μαρτίου η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να έχει παραδώσει συνεπή φάκελο για τα κριτήρια της UEFA και μέχρι τα μέσα Απριλίου να κάνει οποιεσδήποτε διορθώσεις. Τα κριτήρια πρέπει να περαστούν για πολλούς λόγους και η προσπάθεια θα είναι μεγάλη.