Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προπόνηση παρουσία των μελών της νέας εφορείας

Προπόνηση παρουσία των μελών της νέας εφορείας


Υπό την παρουσία της νέας εφορίας ποδοσφαίρου και του προέδρου Δώρου Σεραφείμ πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας. Από αυτή απουσίαζαν οι έξι διεθνείς, ενώ Ασίς και Αντράντε προπονήθηκαν ατομικά. Διαβάστε το δελτίου τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη σημερινή προπόνηση και την επίσκεψη που είχαν οι ποδοσφαιριστές:

Την ευκαιρία να μιλήσουν για πρώτη φορά στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είχε ο πρόεδρος του Σωματείου, Δώρος Σεραφείμ, καθώς και τα μέλη της εφορίας ποδοσφαίρου, Άγης Ιακωβίδης, Νίκος Χαραλάμπους και Φώτος Ιωάννου, οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα στο «Ηλίας Πούλλος».

Τόσο ο πρόεδρος όσο και τα μέλη της εφορίας ποδοσφαίρου κάλεσαν τους ποδοσφαιριστές να κυνηγήσουν με αφοσίωση και πείσμα τους στόχους της ομάδας μας, ενώ τους έδωσαν και διαβεβαιώσεις σχετικά με το οικονομικό.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης στο γυμναστήριο, ενώ ακολούθως στο γήπεδο έγιναν τελειώματα φάσεων, καθώς και αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Οι Ζοάο Πάολο Αντράντε και Νούνο Ασίς ακολούθησαν θεραπευτική αγωγή, ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και τρεξίματα στο γήπεδο. Απουσίασαν οι έξι διεθνείς της ομάδας μας.

Για αύριο υπάρχει καθορισμένη πρωινή προπόνηση.