Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρώτες σκέψεις εντεκάδας

Πρώτες σκέψεις εντεκάδας

vik_9424


Ο Φερναντές είναι εκτός λόγω καρτών και όπως φαίνεται, από τη κερκίδα θα δουν τον αγώνα και οι Ασσίς-Ζοάο Πάουλο. Το θετικό είναι πως οι διεθνείς επιστρέφουν υγιείς, έτσι ο Άλεξ Κάσερες έχει να επιλέξει μεταξύ αρκετών ποδοσφαιριστών ενόψει Εθνικού Άχνας.

Στο κέντρο της άμυνας, ο Σοφιάν Σερφά αναμένεται να εκτοπίσει τον κολλητό του Άνθονι Σκαραμοτσίνο και να αποτελέσει δίδυμο με τον Αλαμπί. Δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να μείνει έξω ο Νιγηριανός και να συνυπάρξουν στην εντεκάδα οι δυο Γάλλοι, όπως και ο Λεάντρο αριστερά. Αν δεν συμβεί αυτό, Λέο και Σκάρα θα παλέψουν για μια θέση, ενώ δεξιά δεδομένος είναι ο Χάρης Κυριάκου.

Στον άξονα οι δυο θέσεις είναι κατειλημμένες από τους Σερτζίνιο και Μαργκάσα. Βασικός υποψήφιος για την θέση του επιτελικού είναι ο Γιώργος Εφραίμ, χωρίς να αποκλείεται και η χρησιμοποίηση του Λεάντρο. Όσον φορά τα φτερά, αφού ο Εφραίμ θα είναι πίσω από τον επιθετικό, αναμένουμε Σκέμπρι και Πλατινί. Αν τελικά ο αρχηγός δεν παίξει επιτελικός θα εκτοπίσει τον άσσο από το Πράσινο Ακρωτήρι. Αιχμή του δόρατος θα είναι ο Άλεξ Ρούμπιο.