Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σερφά: “Ο κόσμος σήμερα ήταν περήφανος για μας”

Σερφά: “Ο κόσμος σήμερα ήταν περήφανος για μας”


Αρκετή αισιοδοξία για το μέλλον αφήνουν οι δηλώσεις του Σοφιάν Σερφά, που ήταν στο postgame της PrimeTel και μίλησε για σημερινή εμφάνιση αλλά και για τα θετικά που έφερε η πρόσληψη του Κώστα Καϊάφα στον πάγκο.

Αν νιώθουν ευχαριστημένοι με την εμφάνιση τους:

«Μια εξαιρετική εμφάνιση συνοδεύεται πάντα με τους τρεις βαθμούς, αλλά μπορούμε να πούμε πως είχαμε καλή εμφάνιση και μπορούσες να δεις και σήμερα, πως με το τέλος του αγώνα ο κόσμος ήταν ικανοποιημένος με αυτό που είδε».

Αν σε κάποιο σημείο φοβήθηκαν ότι θα έχαναν:

«Δεν φοβηθήκαμε ότι θα χάναμε, είχαμε ένα αίσθημα ότι πάμε καλά πίσω στην άμυνα. Με νέο λουκ και με τον Σκαραμοτσίνο παρτενέρ, τα πήγαμε καλά. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε πολλές ευκαιρίες και αυτό ίσως μας αναστάτωσε λίγο αφού θέλαμε να κερδίσουμε».

Τι σημαίνει για τον ίδιο η σημερινή εμφάνιση:

«Σταθήκαμε καλά σε ένα μεγάλο παιχνίδι και είχαμε διάθεση, αυτό σημαίνει πολλά. Είναι σημαντικό, περάσαμε πολλές δύσκολες στιγμές φέτος, και υπήρχε απογοήτευση. Πρέπει να τα δίνεις όλα για μια ομάδα όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ, τόσο μεγάλη και όταν δεν νικάς, πρέπει να αγωνίζεσαι, όπως σήμερα. Ο κόσμος σήμερα νομίζω ήταν περήφανος για μας».

Για το Κώστα Καϊάφα:

«Είχαμε νέα αλλαγή προπονητή, δεν είχαμε χρόνο να αλλάξουμε πολλά, αλλά νομίζω πως φαίνεται πως βελτιώθηκε το πάθος, η διάθεση και η ψυχολογία».