Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Σημαντικό το σημερινό τρίποντο”

“Σημαντικό το σημερινό τρίποντο”


Πολλά μπράβο στους παίκτες αξίζουν σύμφωνα με τον Ανδρέα Δημητρίου, που πήραν την αποψινή νίκη ενώ τα εύσημα παίρνει και ο κόσμος της ομάδας.

“Ήταν σημαντικό το σημερινό τρίποντο. Τα προηγούμενα ματς δικαιούμασταν τη νίκη και σήμερα τη θέλαμε πολύ. Την πετύχαμε απέναντι σε ένα αντίπαλο που ήθελε νίκη, που παρά τα προβλήματα έχει την ποιότητα να σου κάνει τη ζημιά. Δεχθήκαμε από νωρίς το γκολ, ευτυχώς καταφέραμε να ισοφαρίσουμε γρήγορα και όταν έγινε αυτό φέραμε τον αγώνα στα μέτρα μας. Ήταν πολύ σημαντικό να νικήσουμε σήμερα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Χρειάζεται χρόνος για να προστεθούν όλα τα στοιχεία που θέλει ο προπονητής”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, προσθέτοντας για τον κόσμο:

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό δεν παίρνουν τόσο κόσμο. Ο κόσμος θέλει να βλέπει τους παίκτες να τα δίνουν όλα, και γι αυτό ήρθαν στον γήπεδο. Πλέον συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο μας παιχνίδι όπου με ακόμα περισσότερο κόσμο θέλουμε να κερδίσουμε”.