Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στάροβλαχ: “Ευτυχώς σκοράραμε γρήγορα”

Στάροβλαχ: “Ευτυχώς σκοράραμε γρήγορα”


Ικανοποίηση στην ΟΜΟΝΟΙΑ για το τελικό αποτέλεσμα κόντρα στον Εθνικό. Ο Νέναντ Στάροβλαχ, μέλος του προπονητικού τιμ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δήλωσε πως δίκαια κέρδισε η ομάδα μας.

Στάροβλαχ: Είδαμε σήμερα ένα καλό ανοικτό παιχνίδι από τις δυο ομάδες. Ευτυχώς σκοράραμε γρήγορα. Στη συνέχεια είχαμε καλή κατοχή και ευκαιρίες αλλά προς το τέλος του ημιχρόνου μπορούσαμε να ισοφαριστούμε. Μετά είχαμε πρόβλημα όταν χάναμε την μπάλα, ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι η Άχνα και κινδυνέψει. Είχαμε φάσεις, νομίζω κερδίσαμε δίκαια και πήραμε 3 βαθμούς έναντι ενός δύσκολου αντιπάλου. Καλή συνέχεια στην Άχνα.

Μακρίδης: Είναι δύσκολο μετά από ήττα να πεις αυτό που νιώθεις. Δεν μπορώ να έχω παράπονα από τους παίκτες, κάναμε μια πειστική εμφάνιση και δείξαμε πως έχουμε καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε δώρο, όμως αυτά είναι στο παιχνίδι. Ισορροπήσαμε το παιχνίδι είχαμε την τελευταία ευκαιρία του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε 1-2 ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να παίρναμε κάτι παραπάνω. Δεν πειράζει, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και αυτές οι εμφανίσεις μας δίνουν δύναμη για τη συνέχεια. Είμαι σίγουρος πως με τέτοιες εμφανίσεις θα μείνουμε στη κατηγορία. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ.