Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συγκεντρώσεις σε Λατσιά και Ακάκι αύριο

Συγκεντρώσεις σε Λατσιά και Ακάκι αύριο

15


Οι συγκεντρώσεις του σωματείου για οικονομική ενίσχυση συνεχίζονται δυναμικά και αύριο θα πραγματοποιηθούν παράλληλα δύο. Η μια θα είναι στα Λατσιά και η άλλη στο Ακάκι, δύο χωριά που η πλειονότητα των κατοίκων υποστηρίζει την ΟΜΟΝΟΙΑ. Στις δύο συγκεντρώσεις θα παρευρεθούν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, μέλη του συμβουλίου και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιριστές. Περισσότερες πληροφορίες από την ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πιο κάτω:

Με άλλες δύο μεγάλες ανοικτές συγκεντρώσεις, στα Λατσιά (19:00) και στο Ακάκι (20:00), θα συνεχιστεί αύριο (28/03) η προσπάθεια για σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα σε όλους όσους αποτελούν την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και για οικονομική ενίσχυση του Σωματείου μας.

Στην ανοικτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο οίκημα της ΠΕΟ στα Λατσιά και θα ξεκινήσει στις 19:00, θα δώσουν το παρών τους οι ποδοσφαιριστές Ρενάτο Μαργκάσα, Σερτζίνιο και Αντρέας Παναγιώτου, ενώ σ’ αυτήν που θα διεξαχθεί στις Λαϊκές Οργανώσεις Ακακίου και θα ξεκινήσει στις 20:00, θα βρεθούν οι Ρικάρντο Φερνάντες, Άλεξ Ρούμπιο και Γιάννης Χατζηβασίλης.

Και στις δύο ανοικτές συγκεντρώσεις θα παρευρεθούν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, όπως και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, ενώ θα γίνει διάλογος και συζήτηση γύρω από όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας, θα ανταλλαγούν απόψεις και εισηγήσεις. Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές θα μοιράσουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν με τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στις ανοικτές συγκεντρώσεις θα υπάρχουν συνεργεία διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας, όπως και εισφορών για ενίσχυση του Σωματείου μας.