Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απροσπέλαστος!

Απροσπέλαστος!

vik_8892


Την κορυφαία του εμφάνιση από τότε που έβαλε τριφύλλι στο στήθος πραγματοποίησε κατά την άποψη μας ψες ο Σοφιάν Σερφά. Ο Γαλλοαλγερινός έμοιαζε κυριολεκτικά απροσπέλαστος και ηγήθηκε της αμυντικής γραμμής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ήταν πάντως σωστός, έγκαιρος και σταθερός στα μαρκαρίσματα του ενώ έπαιξε με περίσσιο πάθος.

Αυτό που πρέπει να κάνει πλέον ο Σοφιάν, είναι να κτίσει στην εμφάνιση και να καταφέρει να σταθεροποιηθεί σε υψηλά επίπεδα. Όταν σε ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας καταφέρνει να μαρκάρει σωστά και να είναι σωστός στις περισσότερες μεταβιβάσεις του, ξεκάθαρα μπορεί να κάνει το ίδιο και στα θεωρητικά ευκολότερα. Τα πάντα είναι θέμα συγκέντρωσης.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει σε άλλους 2 παίκτες, παρότι κανείς δεν υστέρησε. Ο λόγος για τους Λεάντρο Αλμέιδα και Γιώργο Εφραίμ. Ο Λέο αμφισβητήθηκε έντονα όλη τη χρονιά, όμως χθες κατάφερε να παρουσιάσει σαφώς καλύτερο πρόσωπο ενώ ο κτυπημένος από τραυματισμούς και ψιθυρολογίες Εφραίμ, είχε μεγάλη διάθεση, έτρεξε πολύ, προσπάθησε έντονα να γίνει επικίνδυνος.