Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Για επιστροφή στις νίκες

Για επιστροφή στις νίκες

vik_9551


Τον Εθνικό Άχνας αντιμετωπίζει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ (16:00, PrimeTel, live omonoianews.com) και θέλει ασφαλώς να επιστρέψει στις νίκες. Η ομάδα μας πέρασε από αγωνιστική καθίζιση αλλά και εκλογές τον τελευταίο καιρό και στοχεύει να τα αφήσει όλα πίσω της, να δει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ο αγώνας δεν είναι εύκολος, αφού και η Άχνα έχει ανάγκη τους βαθμούς και θα πωλήσει ακριβά το τομάρι της. Αλίμονο όμως αν οι όποιες φιλοδοξίες του αντιπάλου επηρεάζουν τους στόχους και την απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το σωματείο μας έχει άμεσο στόχο να πιάσει την 4η θέση πριν τα πλέι οφ και κατά τη διάρκεια τους να κλειδώσει την έξοδο στην Ευρώπη. Για να το καταφέρει θέλει νίκες και παιχνίδια στην έδρα της, με σαφώς υποδιέστερους αντιπάλους πρέπει να είναι νικηφόρα με τον ένα τρόπο ή τον άλλο.

Έχουμε περάσει όλοι μας αρκετά τους τελευταίους μήνες. Μοναδικός τρόπος να τα διαγράψουμε, είναι να αρχίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να παίζει μπάλα και να κερδίζει παιχνίδια. Μόνο νίκη σήμερα λοιπόν για να δούμε αλλιώς τη συνέχεια.