Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν θα μείνει στις εντυπώσεις

Δεν θα μείνει στις εντυπώσεις

kos_5640


Τις εντυπώσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ του Καϊάφα τις έχει ήδη κερδίσει. Δεν είναι υπερβολή να πούμε μετά τα δυο παιχνίδια κόντρα σε Αποέλ και Απόλλωνα, πως η ομάδα μας παίζει αυτή τη στιγμή το καλύτερο ποδόσφαιρο, με μια επιφύλαξη αφού και η ΑΕΛ δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση. Προς το παρόν όμως και σε αντίθεση με τους πρωτοπόρους, η ΟΜΟΝΟΙΑ κερδίζει μόνο τις εντυπώσεις, όχι τα παιχνίδια.

Ο λόγος είναι προφανής και έχει γραφτεί από χθες δεκάδες φορές. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει το εύκολο γκολ που θα ξεκλειδώσει τις άμυνες και θα γύρει την πλάστιγκα προς το μέρος της. Φτιάχνει τις ευκαιρίες και τις χάνει. Ο  Ίβιτσα Όσιμ είχε πει κάποτε ότι η μπάλα είναι…πόρνη γιατί όταν θέλει θα μπει, αν όμως δεν θέλει ότι κι αν δοκιμάσεις δεν σου κάνει το χατήρι. Στην δική μας περίπτωση βέβαια δεν μπορούμε να τα ρίχνουμε όλα στην…ηθική της μπάλας, αλλά πολύ περισσότερο στο τι κάνουμε εμείς μπροστά στο τέρμα.

Το γκολ θα έρθει, δεν έχουμε αμφιβολία. Μπορεί κλασσικός γκολτζής να μην υπάρχει, όμως οι Σκέμπρι, Ρούμπιο, Εφραίμ, Ρουσιάς κατά κύριο λόγο και οι Τέιλορ, Ασσίς, Πλατινί σε δεύτερο μπορούν να δώσουν λύσεις. Ειδικά η γκίνια του Μαλτέζου κάποια στιγμή θα σπάσει, αφού τα 11 γκολ του αποδεικνύουν πως το έχει. Καθαρό μυαλό, συγκέντρωση και θα έρθει το ζητούμενο.