Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημητρίου: “Μία ομάδα υπήρχε στη γήπεδο και έδειχνε πως ήθελε τη νίκη”

Δημητρίου: “Μία ομάδα υπήρχε στη γήπεδο και έδειχνε πως ήθελε τη νίκη”


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η ομάδα που έφτιαξε πάρα πολλές ευκαιρίες και έψαξε περισσότερο τη νίκη, όπως δήλωσε ο Ανδρέας Δημητρίου στο φινάλε του αγώνα. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας δεν ήθελε να επεκταθεί, στο μη καταλογισμό του πέναλτι από το ρεφ Νικολάου.

“Είναι αλήθεια πως από τη μια είμαστε ικανοποιημένοι που βλέπουμε την ομάδα να βελτιώνεται σε χαρακτήρα αλλά και τακτική και συμπεριφορά. Δικαιούμαστε να ελπίζουμε πως το μέλλον θα είναι καλύτερο. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι που δεν κερδίσαμε. Υπήρχε στο γήπεδο μια ομάδα που επικράτησε κατά κράτος, που έπαιξε σωστό ποδόσφαιρο και έφτιαξε πολλές ευκαιρίες προϊόν εξαιρετικού ποδοσφαίρου. Έδειξε πως τη νίκη τη θέλει, έφτιαξε πολλές τελικές αλλά στην τελική προσπάθεια δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Όσον αφορά άλλα πράγματα που δικαιούμασταν στο γήπεδο και δεν πήραμε, δεν θέλω να επεκταθώ. Αν υπάρχει οποιαδήποτε δύναμη αόρατη που δεν επιτρέπει σε ομάδες που δεν διεκδικούν πρωτάθλημα να πάρουν αυτά που δικαιούνται, εμείς δεν τη γνωρίζουμε”, δήλωσε για το παιχνίδι, για να προσθέσει για τον κόσμο:

“Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε αυτόν τον περήφανο κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, τραγούδησε για την ομάδα του, την χάρηκε. Αναγνωρίζει ο κόσμος όταν βλέπει όμορφο ποδόσφαιρο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν ο μεγάλος νικητής του αγώνα και δίνει μαθήματα συμπεριφοράς και αγάπης στην ομάδα. Τους θέλουμε κοντά μας, τώρα ξεκινάμε την προσπάθεια να φτιάξουμε κάτι πολύ καλό και τους έχουμε ανάγκη”.