Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Είμαστε οι καλύτεροι, καμία υποτίμηση

Είμαστε οι καλύτεροι, καμία υποτίμηση

kos_5646


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καλύτερη ομάδα από την επόμενη αντίπαλο της Ανόρθωση. Δεν υπάρχει επίσης καμία αμφιβολία, ότι μετά τις τελευταίες εμφανίσεις οι ποδοσφαιριστές μας έχουν κερδίσει σε αυτοπεποίθηση. Μπορεί να τους λείπει προς το παρόν το γκολ, έχουν όμως πάρει το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου ενώ προφανώς αντιλαμβάνονται καλύτερα από τον καθένα πως κάτι αλλάζει.

Από τη στιγμή πάντως που η ομάδα μας εξακολουθεί να έχει αδυναμίες και μια από αυτές, την πλήρωσε Τετάρτη-Κυριακή, προφανώς χώρος για υποτίμηση δεν υπάρχει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πολλά να διορθώσει, αρχίζοντας από τη συγκέντρωση της μπροστά στο τέρμα, για να αρχίσει να επιβάλλεται και από πλευράς βαθμών και όχι μόνο εντυπώσεων. Για αυτό σοβαρά, πειθαρχημένα και προσγειωμένα, να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να κάνουμε ότι γίνεται, για να πάει η μπάλα στο πλεκτό.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει ειδικοί να αναστήνουμε νεκρούς. Η Ανόρθωση μοιάζει με τέτοιον και βλέπει τον αγώνα μαζί μας σαν την τελευταία ευκαιρία της. Ας μην την υποτιμήσουμε λοιπόν, γιατί θα προσπαθήσει να αντιδράσει.