Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ανταπόκριση του κόσμου και το μήνυμα των παικτών (video)

Η ανταπόκριση του κόσμου και το μήνυμα των παικτών (video)


Βίντεο από την χθεσινή εκδήλωση στη Λάρνακα ανέβασε το γραφείο τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπου φιλοξενούνται και δηλώσεις των τριών ποδοσφαιριστών που βρέθηκαν χθες στο οίκημα του συνδέσμου. Διαβάστε τις δηλώσεις και δείτε το σχετικό κλιπ.

Ζοσέ Μορέιρα: Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο μας για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να σώσει την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χωρις τον κόσμο της δεν είναι τίποτα. Συνεπώς η συμπαράσταση σας είναι πολύ σημαντική για εμάς, για εσάς και για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Κάποιες φορές μπορεί να μην παίζουμε καλά, αλλά δίνουμε τα πάντα για να βελτιωνόμαστε με στόχο να κερδίσουμε τα παιχνίδι μέχρι το τέλος. Θα είμαστε χαρούμενοι εάν τερματίσουμε σε μία καλή θέση.

Ρικάρντο Φερναντές: Ήρθαμε εδώ για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τον κόσμο και να τους ευχαριστήσουμε για τη στήριξη του προς την ομάδα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Εκτιμούμε την προσπάθεια τους για να βοηθήσουν την ομάδα και θα ήθελα να τους πως ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές δουλεύουμε για να ανεβάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ονησίφορος Ρουσιάς: Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας βοηθάει να πετύχουμε τους στόχους μας, που είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Καταλαβαίνω ότι η πορεία δεν είναι η αναμενόμενη, ωστόσο θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στα παιχνίδι που έμειναν για να χαρεί ο κόσμος.