Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η Ευρώπη απαιτεί νικηφόρο σερί

Η Ευρώπη απαιτεί νικηφόρο σερί

vik_8748


Ο αγώνας με τον Εθνικό Άχνας είναι πρώτος από τους τρεις μέχρι τα πλέι οφ. Η εξάδα έχει λίγο πολύ ξεκαθαρίσει, εκτός βέβαια και αν η Ανόρθωση αυτοκτονήσει. Στα πλέι οφ, όλα γίνονται αφού πρόκειται για 10 αγώνες φωτιά, μεταξύ των πρώτων ομάδων του πρωταθλήματος. Μέχρι να φτάσουμε εκεί όμως, η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει νικηφόρο σερί για πολλούς λόγους.

Η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε σε κάποιους αγώνες πολύ καλά στοιχεία. Σε άλλους πάλι ήταν τραγική. Αυτά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση, η έλλειψη σταθερότητας, είναι και ο κυριότερος λόγος που βρισκόμαστε στην 5η θέση. Η ομάδα δεν είχε σε καμία φάση του πρωταθλήματος ηρεμία και σταθερότητα, αφού άλλαξε 3 προπονητές, είχε οικονομικά προβλήματα, είχε και αγωνιστικές αδυναμίες που της στέρησαν βαθμούς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να πάει στα πλέι οφ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Για να βγούμε στην Ευρώπη και να πιάσουμε τουλάχιστον το μίνιμουμ των στόχων μας, απαιτείται νικηφόρο σερί. Θα μας βοηθήσει να μπούμε στην τελική ευθεία με αυτοπεποίθηση, με πίστη στις δυνάμεις μας. Η Ευρώπη απαιτεί συνεχόμενες νίκες.