Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θεοδότου: “Είμαι σίγουρος πως ένιωθαν έτοιμοι”

Θεοδότου: “Είμαι σίγουρος πως ένιωθαν έτοιμοι”


Το OmonoiaNews.com μίλησε το πρωί με το Γιώργο Θεοδότου. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδα μας αναφέρθηκε στο νέο ρόλο που θα έχουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ οι Καϊάφας και Ιωακείμ, τονίζοντας ότι και οι δύο τους νιώθουν έτοιμοι να πετύχουν.

Για την αποστολή που αναλαμβάνουν Κώστας και Άκης:
Το έργο που αναλαμβάνουν Κώστας και Άκης είναι δύσκολο, νομίζω όλοι το αντιλαμβάνονται. Έχουμε μπροστά μας όμως κάποια δεδομένα. Δύο παιδιά που απέδειξαν πόσο αγαπούν την ΟΜΟΝΟΙΑ, που απέδειξαν σε μένα που τους είχα συμπαίκτες ότι αγαπούν και διψούν το ποδόσφαιρο και επειδή είχα τη τύχη να έχουμε εκπαίδευση προπονητικής μαζί με τον Καϊάφα, απέδειξε ότι την ίδια αγάπη και δίψα έχει και σαν προπονητής. Θέλει να κάνει καριέρα ανάλογη με τη ποδοσφαιρική του καριέρα. Είμαι σίγουρος πως έχει ψηλούς στόχους. Θεωρώ πως όλα αυτά είναι αρκετά για να καλύψουν την απειρία που έτσι κι αλλιώς είναι κάτι με το οποίο όλοι ξεκινούν. Φτάνει να υπάρχει στήριξη και υπομονή από τον κόσμο και τη διοίκηση. Είναι τεράστια ευκαιρία για τους δύο και θα κάνουν το παν να την εκμεταλλευτούν.

Αν δεν είναι απλά μια προσωρινή λύση:
Θεωρώ πως στο χέρι τους είναι να μην είναι προσωρινή λύση. Όσο δύσκολο και να είναι, έχουν δώδεκα παιχνίδια μπροστά τους για να αποδείξουν ότι μπορούν να μείνουν για πολλή καιρό στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι όπως είπα τεράστια ευκαιρία.

Για το αγωνιστικό στιλ που θα έχουν:
Δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί το στιλ και ο τρόπος που θα προσπαθήσουν να παίξουν, είναι πάντα ανάλογο με τους παίκτες που διαθέτουν. Το ρόστερ δεν το επέλεξαν, πρέπει πρώτα να δουν τους παίκτες και να βρουν το τρόπο που θα παίξουν οι παίκτες για να έχουμε επιτυχίες. Αν έκαναν οι ίδιοι τον προγραμματισμό, θα επέλεγαν τους παίκτες που έχουν και το ανάλογο στιλ. Κάποια στίγματα φιλοσοφίας μπορούν να τα δώσουν.

Ηλεκτρικός ο πάγκος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Κώστας και Άκης το έχουν ζήσει. Είναι έτοιμοι πιστεύεις να αντέξουν την πίεση;
Για να αποφασίσουν να αναλάβουν το πόστο, ξέροντας όσο κανένας άλλος την ομάδα, τα χαρακτηριστικά της και το πόσο απαιτητικός είναι ο κόσμος, είμαι σίγουρος πως μπορούν να αντεπεξέλθουν και να μείνουν πολύ καιρό. Τους εύχομαι να είναι το ξεκίνημα για μια καριέρα πολλών χρόνων στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ξέρουν και οι δύο τις απαιτήσεις και πόση δουλειά τους περιμένει. Γνωρίζοντας το χαρακτήρα τους είμαι σίγουρος πως ένιωθαν έτοιμοι να πετύχουν και τους το εύχομαι πραγματικά.

Έχεις μείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου. Με τι ασχολείσαι τώρα;
Είμαι κάτοχος του UEFA A και τώρα παρακολουθώ μαθήματα για το UEFA Elite A (Δίπλωμα που απαιτείται από την προκήρυξη για τεχνικούς διευθυντές ακαδημιών).