Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ικανοποίησε και κέρδισε!

Ικανοποίησε και κέρδισε!

sak22156


Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ και αυτή τη φορά το συνδύασε με νίκη. Με 2 γκολ του Γιώργου Εφραίμ και 1 του Σκέμπρι κατέβαλε την Ανόρθωση με 3-1 ενώ έχασε δεκάδες ευκαιρίες για άλλα γκολ. Η Ανόρθωση αν και προηγήθηκε από τη στιγμή που γύρισε το σκορ δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Α’ ημίχρονο

Μουδιασμένα μπήκε στο γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ και το πλήρωσε. Μόλις στο 4′ ο Κολαούτι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους μετά από πάσα του Μακρή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντέδρασε άμεσα και στο 10′ ο Εφραίμ βρέθηκε στη πλάτη της άμυνας, όμως έκανε κακό κοντρόλ με το κεφάλι και ο Βαλβέρδ μάζεψε εύκολα. Στα επόμενα 10 λεπτά η ΟΜΟΝΟΙΑ βρέθηκε πολλές φορές σε απειλητική θέση όμως δεν κατάφερε να φτιάξει μεγάλη φάση. Στο 20′ ο Μαργκάσα σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι, ο Φερνάντες έκανε την πρώτη κεφαλιά και ενώ ο Εφραίμ ήταν έτοιμος να σκοράρει ο Ζόρζε έπεσε πάνω του και τον ανέτρεψε. Ο Τράττος υπέδειξε πέναλτι, εκτελεστής ο παθόν και 1-1! Στη φάση αποβλήθηκε και ο Ζόρζε, χωρίς να ξεκαθαρίσει αν αυτό έγινε για την ανατροπή ή για διαμαρτυρίες, αφού ήταν πολύ έντονος στις αντιδράσεις του. Το γκολ ανέβασε ακόμα περισσότερο την ΟΜΟΝΟΙΑ και 2 λεπτά αργότερα, ο Εφραίμ σκόραρε και πάλι. Σουτ εκτός περιοχής, ξεγελιέται ο Βαλβέρδ και 2-1! Στο 30′ ο Φερνάντες έβγαλε ξανά τον Εφραίμ σε θέση βολής, το σουτ του όμως πέρασε ψηλά άουτ. Δυο λεπτά αργότερα, ο Λεάντρο έβγαλε μόνο τον Σκέμπρι, η κεφαλιά του Μαλτέζου έφυγε άουτ. Στο 38′ δημιουργός και πάλι ο Λέο, εκτελεστής ο Ρούμπιο, ίδια κατάληξη, άουτ. Στο 44′ ο Σκέμπρι έκανε περίτεχνες ενέργειες και μακρινό σουτ, με τη μπάλα να γλύφει το δοκάρι. Τελευταία μεγάλη φάση στο 45+2 όταν ο εξαιρετικός Λεάντρο, έκανε κούρσα και φαρμακερή μπαλιά ξυράφι, ο Φερνάντες άφησε τη μπάλα να περάσει, αλλά ο Σιέλης την τελευταία στιγμή έδιωξε πριν ο Σκέμπρι σκοράρει. Σκορ ημιχρόνου 2-1.

Β’ ημίχρονο

Πλήρης έλεγχος του αγώνα από την ΟΜΟΝΟΙΑ και πάλι όμως πολλές χαμένες ευκαιρίες. Η πρώτη πάντως ανήκε στην Ανόρθωση αφού στο 47 με εκπληκτική ενέργεια ο Κολαούτι βρήκε το δοκάρι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ απάντησε άμεσα και 1 λεπτό αργότερα ο Εφραίμ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έβγαλε μόνο το Λέο, όμως η πλάσα αποκρούστηκε σε κόρνερ. Στο ίδιο λεπτό, ο μόνος Σερφά στο δεύτερο δοκάρι δεν βρήκε καλά τη μπάλα. Στο 52′ ο Φερνάντες έκανε πανέμορφο σουτ, εξίσου ωραία και η απόκρουση του Βαλβέρδ σε κόρνερ. Στο 57 ο Ασσίς έδωσε στο Λεο αυτός συρτά στο Σέμπρι που πλάσαρε, απόκρουση Βαλβέρδε σε κόρνερ. Στο 63′  Εφραίμ έβγαλε υπέροχα στον Πλατινί, που μπήκε στη περιοχή και έψαξε το Σκέμπρι, τον πρόλαβε όμως ο Λοϊζίδης. 6 λεπτά μετά,  Πλατινί την κούρσα, σέντρα στον Φερνάντες που έκανε πρώτη κεφαλιά, ο Σκέμπρι ακούμπησε τη μπάλα από κοντά, και ο Βαλβέρδ απέκρουσε. Στο 71, ο Γάλλος απέκρουσε αυτή τη φορά σουτ του Μαργκάσα. Στο 77′ ο Σκέμπρι έπιασε κεφαλιά μετά από σέντρα του Θερβέρα, άουτ. 5 λεπτά αργότερα, ο Μορέιρα απέκρουσε μακρινό φάουλ του Άντιτς. Στο 86′ οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ  έκρυψαν τη μπάλα, το σουτ του Ασσίς αποκρούστηκε και ο Σκέμπρι δεν μπόρεσε να μπει στη πορεία της μπάλας. Στο ίδιο λεπτό ο Μαργκάσα έκανε σουτ από το πέναλτι άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και ένα σουτ του Σερτζίνιο στο 89. Τελευταία φάση στο 90′ όταν ο Ασσίς έβγαλε μόνο τον Αλίπιο που πλάσαρε άουτ. Τελικά ο Αλίπιο εξηλεώθηκε στο 92′ όταν έκλεψε τη μπάλα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Σκέμπρι που έκανε το τελικό 3-1.

Συμπερασματικά

Ο αντίπαλος έμεινε από νωρίς με 10, έτσι αυτό επηρέασε σαφώς το παιχνίδι. Η ουσία για μας είναι πως πήραμε τους βαθμούς, κάνοντας άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση. Πλέον βλέπουμε τον επόμενο αγώνα με αισιοδοξία, ενώ μειώσαμε από τον Ερμή στον 1 πόντο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

[nggallery id=433]